• Äldre 14 Aug 07:37
    6559 visningar
    9 svar
    9
    6559

    balsam metoden?

    Det enklaste är att googla balsammetoden. Lockig.se har även tips som skulle vara bra för dig. Själv har jag helt motsatt hår, tunt o skandinaviskt som blir fett i hårbotten o torrt i längderna, men det fungerar jättebra för mig. Det du ska börja med är ett schampoo som inte innehåller allt förbjudet för att få bort silikoner och allt ur håret. Sedan är det balsam som gäller. Personligen följer jag onte detta stenhårt, jag tvättar ibland, ungefär var tredje vecka. Jag "tvättar" även håret med inpackning tre ggr i veckan vilket gör stor skillnad. Se till att ha ett bra grundbalsam som funkar på ditt hår, listor över bra produkter är enkelt att googla fram.

  • Äldre 14 Aug 15:50
    #4

    Jag använder balsam varje gång jag går i duschen helt enkelt. Att bara blöta håret funkar inte för mig över hvudtaget, då ser det hemskt ut. Jag duschar i stort sett varje dag (att inte duscha är ett undantag) och jag använder hårinpackning kanske varannan gång, men jag använder mig inte av ngt superdyrt märke. Jag tror också att det är väldigt olika hur strikt man måste vara med ett korrekt balsam. Jag använder mig personligen av TreSemmé Naturals balsam (den vita med grön text) och är jättenöjd. Du som har ett helt annat hår än mig kanske måste vara mer noggrann med balsamet, det är bara att prova sig fram. För styling använder jag mig av Got2B´s produkter från Schwarzkopf. Du kommer att märka om du får produkter som inte fungerar i håret, mitt känns som flottig ull om jag har i fel saker i håret. Hoppas att svaret hjälpte lite grann. Fler frågor så svarar jag gärna.

  • Äldre 15 Aug 22:11
    #9

    Vad jag förstår så innebär balsammetoden att lockarna kommer att hålla ihop bättre och inte bli lika frissiga, så förhoppningsvis kommer du kunna dra ner på mängden produkter. Mitt hår blir inte lika stripigt längre vilket jag misstänker är vi rakhårigas motsvarighet :)

Svar på tråden balsam metoden?