Inlägg från: Anettem |Visa alla inlägg
  • Anettem

    september 2014

    Jag har dålig fantasi och det står mellan ps4 eller en LP-spelare. :)

  • Anettem
    Ninisen skrev 2014-07-30 11:29:06 följande:

    Har fått slutgiltigt klartecken från vår präst idag, och har nu mailat musikern. Sitter som på nålar och väntar på hennes reaktion på våra önskemål, går hon inte med på det kommer jag att få ett nervöst sammanbrott är jag rädd. Men har inte gett upp hoppet ännu.
    Äntligen har jag bestämt frisyr och ska kontakta frisören så snart hon öppnar efter semestern. Känns väldigt skönt.
    Drickan till festen hämtades i Tyskland i måndags, sambon missade dock ett par saker som vi får komplettera med. Men på det stora hela är det klart, och vår källare ser nu ut som ett alkohollager.

    Försöker lyckas följa sömnadsbeskrivningarna till marskalkernas och brudnäbbarnas västar. Går väl så där, men jag ger mig inte!


    Jag har inte ens fått besked om vilken präst och musiker vi ska ha, förstår verkligen vad du menar med nervöst sammanbrott. :p
  • Anettem
    Ninisen skrev 2014-07-30 19:07:47 följande:
    Septemberbrud skrev 2014-07-30 18:53:02 följande:

    Ninisen: förstår vad du menar! Jag vet vad våran präst heter men han har semester nu och kommer tillbaka den 18/8 och vem kantorn kommer att vara vet jag inte än så har ingen aning om hur vi ska göra med musiken...känner smått hur paniken över det börjar krypa fram!

    Hur jag ska ha mitt hår vet jag inte! Blir tokig på mig själv. Ska jag ha rakt, lockigt, vågigt, slarvigt uppsatt???

    Vad passar bäst till en empire klänning?


    Hade jag inte kontaktat pastorsexpeditionen hade inte vi heller vetat vilken musiker vi skulle ha. Ring dem och fråga om ni inte redan gjort det. Vid det här laget måste deras schema för hösten vara klart.
    Fick svar från musikern och det var ett positivt sådant, nämligen att det inte är hon som kommer att tjänstgöra den dagen utan istället är det församlingens organist som jobbar. Han är verkligen superduktig men vet inte hur han ställer sig till våra önskemål och självklart har han semester till den 19/8..... Nåja, ett par veckors extra väntan kanske jag kan stå ut med nu när jag fått den musiker jag ville ha.

    Vi har ringt dem flera gånger men får bara som svar att det inte är klart än, förstår inte riktigt vad det är som tar sådan tid. :(
  • Anettem
    Förälskade skrev 2014-08-15 01:33:01 följande:

    Känner mig så produktiv idag! Har gjort klart mönstret, klippt ut det i tyg och overlockat alla kanter till en utav tärnornas klänningar. Kommer sy ihop det imorgon och förhoppningsvis bli så gott som klar med den. Vet om att dragkedjan kommer ta tid, ser problem med spetstyget då det inte är roligt att arbeta med. Men jag löser det eftersom, känns skönt att bara ha kommit så här långt :)

    Vem/vilka är det som gifter sig först nu i september? Hur känns det för er?


    Spännande! :) Önskar att jag var duktig på att sy, eller något pyssel överhuvudtaget.

    5e är det dags för oss och just nu känns det ändå rätt bra, det enda problemet för oss nu är att vi visserligen blivit tilldelade präst men han svarar inte när vi ringer och nu åker vi upp till staden för vigseln under helgen på sista besöket innan bröllopet. :( Hur pass viktigt är det där mötet med prästen egentligen? Om han nu prioriterade det på något vis så skulle han höra av sig tycker man. Blir uppriktigt sagt riktigt less och trött på situationen med kyrkan, först hör vi inte ett dugg förrän 4e gången vi ringer och frågar och då får vi höra att vi blivit tilldelade en präst men så svarar han inte ens i telefonen. :(

    Men vi har fått till möte med stylist, fotograf och bageri i alla fall, så ska vi gå in på blomsteraffären och prata med dem där så förhoppningsvis så blir det bra.
  • Anettem

    Vi har haft en superproduktiv helg uppe i Dalarna! I lördags träffade vi prästen för ett samtal och då tränades det även på ceremonin och vi bestämde psalmerna, jag fick mail till musikern för att se om han kan vara med på mina noter angående ingångsmusiken. ;)
    I söndags hade vi först en timmes möte med stylist för att gå igenom det praktiska kring tider och dylikt under dagen och även prata ihop oss om hur frisyr och smink ska se ut. Hon kändes verkligen helmysig vilket är bra för då kommer hon ha en avstressande inverkan på mig under morgonen där. Direkt efter henne kom fotografen för ett liknande möte och även hon kändes som en klockren människa som man verkligen fastnade för på en gång. En dag som denna är personkemi så viktigt för att man inte ska bli mer stressad och nervös än man redan är! :)
    Igår var vi först på ett samtal med bageriet om tårtan som vi då även passade på att betala, och därefter var vi hos florist som visade exakt vilka blommor jag kommer få och det kändes som att hon och jag förstod varandra väldigt väl.
    Idag ringde sångaren i bandet vi har bokat till festen för att förklara vad de gör för något och han lovade mig att vi ska få dansa till Perfect day! Just nu känns allt så himla toppen att de få missöden jag redan upptäckt (Spritbeställningen blev en smula märklig..) är sådant som jag kan bortse från eftersom att det andra kommer bli bra.

    Idag har jag lagt hindersprövningen på lådan och designat ett blad med texten till ena psalmen. :)

  • Anettem
    tr3apor skrev 2014-09-02 19:02:08 följande:

    4 dagar kvar! Jag avlider snart!


    Här är det 3 dagar kvar,, nu börjar det kännas väldigt mycket på riktigt med allting! :)
  • Anettem

    Klonk och förälskade: Lustigt det där, för precis samma sak går mig och min blivande på nerverna. En del låter nästan själva som att de håller på att krypa ur skinnet när de frågar. Exakt vad ska man vara nervös för? :p

  • Anettem

    Tack så mycket! :)  idag flyger jag och min man till Prag, det ska bli underbart! 
    Förälskade: det känns helt overkligt på något vis, vi fick en så mycket bättre dag än man egentligen vågat hoppas på tack vare alla fina människor omkring oss som verkligen gjorde allt de kunde för oss. Hoppas fler här inne kommer få uppleva precis samma sak! :)  

Svar på tråden september 2014