• Dani

    september 2014

    Yes! här har jag hittat "min" tråd!

    13 september blir jag fru S, än så länge är lokal och vigselförrättare bokat och just nu håller jag på att försöka boka en fotograf som inte spräcker min budget totalt, samt bestämma ett färgtema, så att jag kan beställa inbjudningskort osv.
    Jag trodde att jag hade bestämt hur rmin klänning skulle se ut men nu har jag blivit så osäker! Är det bara jag som blir förvirrad av alla valmöjligheter när det gäller ALLT? Ska på mässan i helgen och förhoppningsvis klarnar allt lite då men just nu så är jag lite överväldigad haha!!

  • Dani

    Förälskade:
    Vi kommer att ha en borgerlig vigsel i stadshuset så jag "slipper" tänka på allt sånt som har med själva vigseln att göra! På bröllopsmässan provade jag tre helt olika klänningar som alla skilde sig enormt från den jag "tänkte" ha. Det är bara att prova vidare, precis som du säger!
    Har du sett bröllopsscenen i Love Actually? Jag hade kopierat den utgångsmusiken (hela scenen egentligen) rakt av om vi skulle haft en kyrklig vigsel!
    Orgel är rätt gräsligt tycker jag också!

    Jag ska träffa min festplanerare den 18 och känner att allt förmodligen kommer att klarna lite då! Som sagt, nu är jag bara förvirrad och ändrar mig varje dag angående allt haha!!

  • Dani

    Nu börjar det hända grejer!
    Idag har jag och floristen skissat fram min bukett, det blir en enkel rosbukett som landade långt under budget så massa tummar upp på den!
    Frisören är bokad nu också, gästboken kom idag och den är så fin att jag dör! Alla favors finns i ett paket att hämta ut på Ica och det tänkte jag göra i eftermiddag.
    Mina klänningar ska levereras idag! Jag beställde från JJ's house, jag valde två olika för att jag helt enkelt inte kunde bestämma mig men är liiiiiite nervös för få hem två klänningar som är felsydda i fula material och att trots att det var så billigt att det blir ett dyrt misstag, Men vi håller tummarna att båda är fina så jag får beslutsångest över vilken jag ska ha!!!

    Igår skickade vi ut våra första inbjudningar, vi har en del gäster som bor utomlands och vissa behöver visum och så för att få komma, sen i maj tänkte vi skicka ut inbjudningarna till alla inhemska gäster. Vi hoppar över save the date för det är nog ingen som missat att jag ska gifta mig haha!

    Det stora som jag fortfarande har att bocka av är tårta och fotograf.
    Var beställer ni i stockholmsområdet era tårtor ifrån? Jag funderar faktiskt på om jag ska kontakta Ica Maxi och se vad dom har att erbjuda! Annars är MariMilo favoriten än så länge....

    Hur går det för er damer? Idag är det bara 198 dagar kvar tills jag och min sambo blir Mr. och Mrs. med varandra!!!!!

  • Dani

    Nu i veckan kom det till 8 nya gäster som ska bjudas, vänner till fästmannens föräldrar som vi inte riktigt hade räknat med. Men men! Det blir nog bra ändå.
    Nu efter att jag förlikat mig med tanken på att tårtan kommer att gå loss på 6-6500 så känns allt annat som droppar i havet faktiskt.
    Men nu har vi bokat DJ och fotograf så alla stora bitar är färdiga nu. Snart är det bara 5 månader kvar!

  • Dani

    Idag bokade vi äntligen vår konditor!! Vilket projekt det har varit med den här tårtan, jag hade verkligen hakat upp mig på vad jag ville ha och nu känns det ganska befriande att veta att jag inte alls kan få det. Men då är det bara att tänka om :)
    Nu allt som rör festen färdigt och jag blir nästan svimfärdig nu när jag har svart på vitt vad det här kalaset kommer att kosta men det kommer nog vara värt var enda krona i slutändan!
    Det är hursom helst fantastiskt skönt att ha allt viktigt avbockat, nu är det bara massa fluff och lullull kvar. Det roliga alltså!!

  • Dani

    Full rulle på planeringsfronten den här veckan!

    Vi har skickat in hindersprövningen och namnbytesblanketten till mig, beställt inbjudningarna och pratat med korrekturen på Calligraphen.

    Det vi har kvar nu är att;
    -köpa näsduk till min fästman
    -bestämma bordsdekorationer tillsammans med florist och restaurang
    -göra en låtlista till pianisten
    -gå igenom fotograferingen med fotografen
    -skriva löften till varandra
    -pyssla ihop våra favors
    -låtlista till DJ
    -köpa nya skor till mig
    -köpa ringar!!

    Vår toastmaster driver mig till vansinne, det är en släktig som verkar ha svårt att förstå hur stor roll denne har och i min uppfattning så lallar personen mest omkring utan att visa intresse eller ta ansvar. Någon som har något tips på hur man löser en sån situation? När man redan tagit upp det med personen?
    Och jag har börjat att få riktiga second thoughts angående min klänning. Den är hur vacker som helst men känns mindre och mindre som JAG..... HJÄLP

Svar på tråden september 2014