Inlägg från: K och T |Visa alla inlägg
  • K och T

    september 2014

    Hej! Det är många av er som verkar ha kommit väldigt långt i planeringen. Vi har nyligen bestämmt oss för att vi ska gifta oss i september och har bokat kyrka. Hoppas få svar från den lokalen vi vill ha i morgon, om den är ledig. Håller tummarna! Jag ska ta en första titt på brudklänning på tisdag. Känner att jag fick lite panik nu när jag läst hur långt alla har kommit. Jag känner att vi får ligga i och snabba på med planeringen. Tror ni att det är realistiskt att vi kommer att hinna till september? Vi kommer att ha ca 90 gäster, men det ska vara relativt enkelt.

  • K och T

    Hej! Vi ska gifta oss i Göteborg. Nu är alting klart med kyrka och lokal och klänningen är till och med köpt. Allting går fort nu så vi ska nog absolut hinna till den 6 september. Jag var ut och kollade brudklänning för första gången idag och hade inte täkt att köpa någon nu. Men jag hittade den rätta klänningen som satt som gjuten på mig och dessutom på rea så jag var tvungen att stå till direkt. Jag är 100% säker på att jag inte kommer att ångra mig. Känns skönt! :)

  • K och T

    Tr3apor: Vi sitter och räknar på alkohol nu och tycker det är jättesvårt. Hur har ni tänkt? Hur mycket per person? Tjänar man på att åka till Tyskland om man räknar med resan?

  • K och T

    Det flyter på bra här. Nu är det mycket pyssel som gäller.

    Det som är klart är:
    Boka krykan
    Boka lokal
    Boka fotograf
    Boka cateringfirma
    Save the date utskickat
    Klänningen köpt + underkjol (BH saknas än)
    Flugor köpta
    Balonger och såpbubblor är köpta
    Vigselringen köpt
    Planerat blommor med min kompis som ska göra de (är forist)

    Påbörjat:
    Inbjudningskorten
    Har börjat sy servetter och göra servettringar
    Vika favoraskar
    Börjat spåna på festhäftet
    Göra ljuslyktor till borden
    Ska provsmaka tårka i helgen och hotellfrukosten som vi ska ha dagen efter bröllopet med alla gäster som vill vara med

    Tycker att jag har kommit långt ändå men på torsdag är det bara 6 månader kvar och jag har en hel del att göra med mitt pysslande. Jag har kankse gett mig på för stort jobb med inbjudningskorten, de är ganska pilliga likaså att sy 90 servetter kommer också ta sin lilla tid.

    Hur går det för er andra?

  • K och T

    Jag har suttit och pysslat ihop alla kort själv. Den har tagit väääääääääääldigt mycket tid. Jag gjorde de också lite väl pyssliga kanske. Men nu är snart alla 56 kort klara! Nu i påsk ska vi ut till stugan där mamma och mormor ska hjälpa mig att sy alla servetter. Det är skönt att få lite hjälp med det då dem bor väldigt långt bort annars och inte kan hjälpa till så mycket. Vi har vikt klart nästan hälften av favoraskarna också. Skönt att beta av saker nu när det fortfarande är ganksa långt kvar då jag vet att det kommer att komma fler och fler saker man måste tänka på när det närmar sig.

Svar på tråden september 2014