Inlägg från: Anettem |Visa alla inlägg
  • Anettem

    september 2014

    5e september gifter vi oss i Falun, jag har kommit någorlunda långt och har lokal bokad, skor köpta, klänning bestämd osv. Men det känns som att det är så mycket man kommer på hela tiden som man borde ordna eller ha och som Dani skriver så ändrar man sig varje dag. :)

  • Anettem
    K och T skrev 2014-02-03 20:20:46 följande:
    Hej! När kommer ni att skicka ut era inbjudningar och när har ni osa?
    Vi kommer nog skicka ut dem i Maj och ta OSA i slutet av Juli. :)
  • Anettem

    Jag har fått hem mina skor, ordnat med tärnklänningarna och så har jag bestämt vilken brudklänning som jag ska ha och den ska köpas nu vid lön. Stylist och fotograf är bokade och nu i helgen var vi i Dalarna och tittade på den bokade lokalen och på  kyrkan. Konditoriet där vi ska beställa tårtans bagare hade gått för dagen när vi var förbi där men vi fick i alla fall se lite på bilder, däremot glömde jag helt bort att gå förbi floristerna för att diskutera bukett med dem. När man inte bor på orten man ska gifta sig på så får man se till att klämma in saker när man är där..
    Förhoppningsvis så ordnar vi under de närmsta veckorna både vigselringar, inbjudningarna och även mannens klädsel för då känns det som att vi är på rätt köl. :)

  • Anettem
    niwen skrev 2014-02-11 15:23:54 följande:
    Vi har bokat och fixat till lokalen, kyrkan är bokad och haft mailkontakt med fotograf, har mailat landy om klänning men inte fått något svar än. Min vigselring har kommit hem också. Vi ska börja kolla på inbjudningar och bestämma vilka vi vill ha. Eftersom vi har bokat in oss på lokal där dom fixar mat (buffé) och typ allt annat så gör det väldigt mycket. Vi ska gå och prata tårtor med caféet som dom samarbetar med och sedan är det väl mest smågrejer som man kommer på längst vägen. Känns så himla skönt bara att inte behöva pilla med någon utsmyckning, matlagning, städning eller nåt sånt. Bara komma dit och ha det trevligt. Så klart är det ju massa andra grejer men det känns just nu som vi ligger väldigt bra i fas. Så länge Landybridal känner för att sy den klännignen jag skickat bilder på så ska det nog bli riktigt fint med.. Dock så spenderade jag eftermiddagen hos tandläkaren haha så har typ inte råd att betala något mer denna månad Oskyldig
    Tar ni också tårtan från Focus eller har ni hittat något annat? :)
  • Anettem
    niwen skrev 2014-02-12 12:00:06 följande:
    Vi ska gå och kolla på fokus och prata med dom lite, men om vi inte känner oss nöjda där kommer vi nog kolla runt lite mer. Känns dock betydligt enklast att ta från dom men man vill ju också ha en tårta som man är nöjd med. Vi är inte så mycket för focus i vanliga fall när vi fikar men dom gör ju en del tårtor och annat fint så jag hoppas att dom är bra. Ska ni med vara på främby? 
    Jag känner inte till några fler i Falun som gör tårtor förutom Åsgatans Bröd men det känns som att de lär vara svindyra, har du koll på några till? :)
    Nej, vi kör festen ute vid Österå Bystuga. Hade funderingar på Främby men vi hade inte behov av boendet så då blev det lättare med en bystuga.
  • Anettem

    Nu har vi varit riktigt produktiva. Min pappa var på besök i helgen och då tog han över ansvaret för transport, bar på festen och även musiker, så det kan vi släppa nu. Idag färdigställdes äntligen inbjudningskorten och därmed beställde vi dem, ska bli SÅ roligt att få hem och börja skicka ut dem. På torsdag är det bestämt att klänningen ska köpas vilket nog är det jag ser mest fram emot av allt just nu. Därefter är bara hans klädsel och ringarna kvar att ordna i den här omgången! Så galet skönt att känna att man ligger i god fas.

  • Anettem

    Idag var vi förbi på Stockholms brud och fest för att beställa min klänning, köpte även en tiara som passar så himla bra till den! :)

  • Anettem

    Följande är klart:
    -Min klänning, skor och tiara.
    -Mannens hela klädsel.
    -Tärnorna
    -Lokal och så har jag även köpt jättefina dukar från ett danskt företag.
    -Maten är planerad.
    -Ringarna är på gång, vi lämnade in guld och min förlovningsring som ska användas som modell för mina två.
    -Kyrkan är bokad sedan länge.
    -Inbjudningskorten väntar på att vi ska skicka ut dem.

    Efter att ha varit lite oroad över ekonomin så fick jag igår ett helt fantastiskt bra skattebesked så nu släpper jag all oro och vi har även bestämt att skippa ett par smärre besparingar. :D

  • Anettem

    Jag har efter mången tanke kommit fram till att det ska bli solrosor i brudbuketten och i och med det kan jag äntligen kontakta florister. :)

  • Anettem
    Förälskade skrev 2014-04-01 20:53:12 följande:
    Åh vad fint! Önskar jag visste vad jag vill ha för blommor. Hur vill du ha den bunden i så fall? Det enda jag vet att jag vill är att buketten ska vara droppformad.
    Jag tänker mig solrosor, mörkgröna blad av något slag och eventuellt mjukt cremefärgade rosor bundet i rund form men inte sådär jättetät utan lite lösare. Förhoppningsvis så får jag en bra florist som förstår precis hur jag menar så att jag blir nöjd, märkligt att det ska vara så svårt just med blommor.
    Du hittar nog dina blommor snart också ska du se, det är som en liten spärr som bara måste släppa. :)
Svar på tråden september 2014