Inlägg från: Yavanjakementari |Visa alla inlägg
  • Yavanjakementari

    september 2014

    Detta låter som en tråd för mig! Vi ska gifta oss den 6 september, så jag hoppas på att vädret är mer sommar än höst (som det ju var i år). Vi kommer ha vigseln på vår kolonilott och sedan själva bröllopsfesten på mina föräldrar sommarstället som är en bondgård.

    Vi försöker ta det hela väldigt avslappnat och inte ha för mycket måsten och så, vår budget ligger rå cirka 35000 och det tycker jag är jättemycket egentligen, det är nästan hälften av vad vår bil kostade! Vi kommer bjuda cirka 35 gäster (gästlistan är inte spikad ännu) och det är majoriteten vänner och en del släkt. Den absolut dyraste enskilda posten i vår budget är min sambos kilt. Han har alltid sagt att han ska gifta sig i kilt och så ska det bli, men kilt (+ hela kittet med skor och kavjajacka etc) ligger är 9000-10000.

  • Yavanjakementari

    Roligt med fler septemberpar! 

    Här ligger det väl lite stilla med planeringen. Inte så mycket mer som ska hända förrän vi skickar ut "save-the-date" (blir ett mms/facebook meddelande till de berörda med en bild på en kalender med inringad datum och typ texten "boka in datumet! Officiell inbjudan kommer" ), och då ska bi boka in vigselförättare med. Vi har några potentiella (varav den vi gillar mest har dejtat en av gäster, nåja, vad är ett bröllop utan drama Flört) så det ska nog gå bra.

    Ska i och för sig klippa mig i om typ två veckor och då tänkte jag ta och boka min frisör, jag vet att hon är poppis och vill absolut inte missa att få henne! 

  • Yavanjakementari

    Vilken fantastiskt vacker klänning Förälskade, du kommer vara så fin i den!

    Det var superlänge sedan jag  var här inne men planerna har legat lite på is fram  till nu. Men nu är snaret alla saker för att göra inbjudningskorten här, vi har tillfrågat vår toastmaster och vi har generellt planerat in mer saker nu.

    Min klänning är precis skickad, köpt den på etsy, så nu väntar jag med spänning och hoppas att den passar! 

  • Yavanjakementari

    Ja, inte behöver man ett år på sig att planera bröllop precis. Vår planering har varit väldigt lugn fram tills januari. Just nu är det en hel del som går på högvarv, inbjudningar som ska fixas och bröllopshemsida som ska göras. Sen lär det lugna ner sig ett bra tag där och inte hända så mycke förrän 1-2  månader innan. Jag tror man kan planera så mycket eller lite man vill egentligen! Jag älskar att planera och skriva listor, så då blir det ju naturligt att starta tidigt.

    Idag handlade jag och sambon (nästan) det sista till våra inbjudningskort.  3 kuvert måste köpas på fredag eftersom det inte fanns tillräckligt många. Men ja, den 8 ska vi och tärnorna skapa korten, så då måste allt vara färdigt. Det vi funderar på nu är hur vi ska fomrulera oss i inbjudan. Den ska inte vara allt för formell.

Svar på tråden september 2014