Inlägg från: afturelding |Visa alla inlägg
  • afturelding

    Vem är ditt främsta stöd inför bröllopet och varför?

    Jag och min man stöttade såklart varandra, men förutom varandra så hade vi mycket stöd från min mor, och min makes farmor. Och så vårat brudfölje som bestod av tre mycket goda vänner.

    Men de viktigaste stöden var ändå min mor, hans farmor och min ena tärna. Vi har känt varandra sen 2006 ungefär, vi träffades på internet. Hon är min absolut bästa vän, och under tonåren var vi varandras största stöd i livet. Vi har båda haft vår beskärda del av depressioner, resor i psykiatrins vård, mediciner och självskadebeteende. Och även fast vi båda två har kontakt med psykolog till och från och har lugnande medicin hemma för eventuella panikattacker, så mår vi riktigt bra nu, och har hittat ut på andra sidan. Vi har aldrig bott i närheten av varandra, i början hade vi 50 mil emellan, och nu 70, men det finns alltid möjlighet att få tag i henne.

    Min makes farmor var ett stort stöd när svärfar med ny fru och barn krånglade och bröt mot precis alla vett och etikettregler som existerar. Och min mamma är såklart den bästa mamma som finns Flört

Svar på tråden Vem är ditt främsta stöd inför bröllopet och varför?