• Eleya

    Vem är ditt främsta stöd inför bröllopet och varför?


    Mitt främsta stöd är min bästaste barndomsvän, själsfrände och Huvudtärna på bröllopet! <3

    Våra vägar möttes när jag var 9år och bytte till en friskola då jag absolut inte trivdes på min fösta skola. På den nya skolan hittade vi varandra bara efter några raster och vi blev bästa vänner, vi var oskiljaktiga och mer vilda än tama ungar.
    Lärarna hittade oss i trädtoppar, på hustak, i lera, skolan källare och i lövhögar..vi levde livet som förvildade lyckliga snorungar som inte hade annat i tankarna än att jaga pojkar och hitta på hyss.

    Bilden är från en helg då jag sov över (gjorde jag ofta), hon bodde på landet och jag mitt i storstaden..så jag stormtrivdes såklart, på bilden sitter vi i deras underbara viltvuxna gräsmatta med snokar som vi fångat, med gräs och smuts på knäna. Jag trivdes alldeles för bra för att vilja åka hem. Samma kväll som bilden togs testade vi att äta torrt kattfoder och red på hästar i hagen..Ja, vi va förvildade och lyckliga.

    Men de lyckliga dagarna tog slut, en familjetragedi i min familj fick mig att byta skola igen så jag slapp 2 timmars busspendling var dag. Vi tappade kontakten och min mamma hade förmodligen ingen tanke på att hålla kontakten med hennes familj.
    I 8 år var vi från varandra och alla lyckliga minnen började blekna då hemskheterna aldrig ville ta slut..

    Men så en dag då jag hade flyttat hemifrån skaffade jag Facebook för att hålla kontakten med släktingar utomlands och såg en tjej som gick i min klass i den skolan och frågade om min barndomsväninna och mycket riktigt..Hon hade facebook!!

    Lyckan var total, vi skrev meddelanden till varandra som var längre än noveller och till slut träffades vi, grät och pratade i timmar! Det visade sig att hennes familj och hon hade räddat livet på mig, men det visste man inte som 12 åring.

    Detta var 6 år sedan nu och vi betyder mer förvarandra än ord kan beskriva.

    Valde henne till Huvudtärna just av den anledningen, vi känner varandra utan och innan och hennes närvaro skänker lugn i kroppen, därför behöver jag henne den stora dagen då jag kommer vara ett stressande nervvrak.

    Vem är ert främsta stöd inför Bröllopet och varför? =D
    *Sträva efter att vara tilfreds med livet, Lycka är bara en känsla, att vara tillfreds är ett tillstånd*
Svar på tråden Vem är ditt främsta stöd inför bröllopet och varför?