• amerika

    Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?

    Jag har oxå funderat över vad det är jag betalar extra för när det är en bruduppsättning?

    Jag ska inte ha någon slöja/diadem, bara någon tygblomma i håret, jag har ingen tärna, inget bubbel & snittar på salongen, ingen brudpåklädning, ingen sminkning, utan bara en festuppsättning av mitt hår som kan ske på den tid salongen ändå har öppet, visserligen på en lördag, men inom ordinarie arbetstid. Det kommer inte heller vara någon särskild konsultationstid då jag ska till salongen ett par veckor innan och göra slingor och vi kommer att prata då (och det betalar jag givetvis för).
    När jag hört mig för på ollika salonger kostar det från 1800 och uppåt, det vanligaste ligger runt 2500 kr.  

    Jag fattar att jag betalar för ett proffs, men om jag skulle göra en vanlig festuppsättning, skulle det kosta halva priset. Jag betalar gärna för yrkesskicklighet och kompetens, men jag vill förstå vad jag får extra för pengarna just för att jag är brud? Någon som jobbar på salong eller som känner till det får gärna förklara för mig...

  • amerika
    Chicita skrev 2013-08-19 11:08:38 följande:
    Men man kan alltid välja att bara boka en festuppsättning om man inte har krav på att man vill ha konsultation och inte behöver några av dom andra delarna. 
    Det är väl lite så jag tänker att det borde vara. Jag känner mig så himla obekväm med att boka en "festuppsättning" och sedan kommer det fram att jag är brud - som att jag har ljugit för dem för att jag är snål! Men det är väl bättre att komma överens om något pris, helt enkelt, per timme borde vara rimligt. 

    Nåja, jag har ett tag på mig att fundera över det där. Om någon har tips på bra och prisvärd frisör i Linköping, tas de tacksamt emot!!!
Svar på tråden Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?