• Lenblo

    Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?

    Jag tyckte inte att det vore hela världen ifall någon hårslinga lossnade fram emot kvällen så jag övertalade en frisör i Uppsala att göra en "festfrisyr" åt mig, tid 1,5 timme. Det kostade 700:- och lockarna satt som berget fram till hotellrummet. Sminkningen fixade en bekant till mig hemma sedan, så vi tryckte i den långa slöjan efteråt, efter frisörens anvisningar.

  • Lenblo
    Ping skrev 2014-01-02 15:53:08 följande:

    Jag är på jakt efter en frisör i Uppsala som kan fixa mitt hår till bröllopet i sommar, men tycker de flesta är otroligt dyra.

    Jättetacksam för tips på bra frisörer i Uppsala!


    Håller med. Vanligtvis priser långt över ett anständigt timpris. Eventuellt är det ett försök att pracka på mig ett paket av saker jag INTE frågat efter.

    Solveigs salong på Bandstolsvägen fixade denna frisyr för 700:-. Då ingick en kortare konsultation.  Jag hade då bett om att få en "festfrisyr" och han förvarnade att frisyren kanske inte höll hela kvällen. Jag dansade lindy hop halva festen på mitt bröllop och inte ett hårstrå låg fel när vi kom till hotellet. Skrattande Det är ett par år sedan så priset kanske har gått upp några kronor men butiken verkar finnas kvar.


Svar på tråden Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?