Inlägg från: Anonym (nja...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nja...)

    "Avbjuda" någon?

    Jag kan förstå om du är irriterad men jag hade nog sett det som att de har ansträngt sig för att hitta barnvakt och bara tycka de var kul att båda kunde komma.

    Tre veckor är ändå ganska god tid att kasta om bordsplaceringen på och måste ni verkligen göra om så mkt, kan ni inte trycka in en stol nånstans?  Inte ska ni väl behöva göra ett helt nytt bord för den sakens skull, klagar dom kan ni ju lite snyggt nämna att bordsplaceringen var klar när ni fick beskedet att både skulle komma.

    Nu vet jag ju inte hur nära vänner ni är, men om ni nu säger att bara ena är välkommen finns ju risken att de blir konstig stämning när ni ses efteråt och de är ju frågan om ni tycker det är värt de?

  • Anonym (nja...)

    Ja, absolut, jag hade nog reagerat likadant i första läget.. vad hade hänt om ni inte hade stött på varandra, då hade de ju bara stått där på bröllopsdagen!!
    Nä man tycker ju att ALLA borde veta att de oftast finns en bordsplacering på ett bröllop och att det inte är okej att bara dyka upp!

    Men de har ju fått en inbjudan så det är ju några som NI faktiskt vill ha där som gäster, men ring och dubbelkolla så att det verkligen är sista budet så ni inte gör om hela bordsplaceringen igen och sen är det bara en av dom som kommer iaf!!! 

  • Anonym (nja...)
    Anonym skrev 2013-08-12 15:37:47 följande:
    Ja, ska ta mig en funderare och sen ringa och dubbelkolla igen. Tack för att du tog dig tid att svara :)

     
    Ingen fara, det är ju det forumet är till för! Lycka till!!

    Och ha en underbar bröllopsdagSolig själv har jag många månader kvar till min!
Svar på tråden "Avbjuda" någon?