• Äldre 27 Jan 09:25
    33945 visningar
    186 svar
    186
    33945

    VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

    Hejsan


    Här har ni en till som kämpar, har gått ner ca 18 kg sedan i juni förra året men har tappat motivationen lite. Kanske kan få inspiration här. Köpte ne brudklänning i slutet av sommaren som inte gick att dra upp dragkedjan i ryggen på, nu är det bara 3 av 20 cm kvar.


    Jag försöker att äta åt LCHFhållet men inte helt strikt, ägg till frukost, sallad och pretein till lunch och vanlig middag.


    Måste hitta inspiration igen.


    Nedan finner ni min blogg


    http://mindremig.blogspot.com

  • Äldre 27 Jan 17:48

    Vad äter ni för gott när ni lyxar till det? Alltså när ni lyxar till det fast ändå tänker på vad ni äter 

  • Äldre 29 Jan 21:18

    Mmm nötter lyxar jag också med, försökte LCHF ett tag men jag löser inte det. Känns som att kroppen SUGER åt sig allt fett eftersom jag så länge har käkat litefett och lite kolhydrater så försöker jag att fortsätta med det! I morgon vägdag igen Wish me luck!

  • Äldre 6 Feb 10:21

    Åh så skönt, nu är det minus 19,3 sedan i juni förra året. Det som är tradigt, tycker jag, är att jag inte inser hur mycket det är. I mitt huvud är det väl ca 5-6 kg... jag kan inte ta fram gamla kläder och prova för alla de kläderna vara klänningar med smock i ryggen. När det landar på 20 kg skall jag gå till plantagen och lyfta upp 2 stycken 10 kg säckar och ta en bild. kanske kan ge mig en uppfattning om vad jag har gjort.


     


    http://mindremig.blogspot.com

Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)