• Camill­aForsg­ren
    Äldre 12 Oct 14:45
    33759 visningar
    186 svar
    186
    33759

    VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

    Även jag ska försöka gå ner i vikt inför bröllopet(9 augusti 2014), men det är inte bara därför jag vill gå ner i vikt. Fick i veckan veta att jag har pcos vilket innebär att jag MÅSTE gå ner i vikt om jag vill ha minsta lilla chans att någonsin bli gravid. Tyvärr gör pcos även så att man har lätt att gå upp i vikt (jo tack jag vet det syns) och svårt att gå ner. Egentligen skulle jag behöva gå ner 50+ kg, men jag satsar på att gå ner så mycket jag bara kan innan det är dags att gå mot altaret. Jag står på en väntelista för att få hjälp av dietist från landstinget, men fram tills dess att kön minskat så har jag tänkt försöka mig lchf igen. Har lyckats gå ner mycket med hjälp av den metoden tidigare så det borde ju inte vara något problem att göra det igen. Ska även försöka träna mer, typ dra in crosstrainern i mitt rum och trampa på framför tv:n. Min fästman har lovat att låta bli att äta skräpmat/godis/kakor/läsk/osv framför mig, även han kan behöva få bort lite från magen så det skadar nog inte. 
    Lycka till allihop och bra kämpat ni som redan gått ner :) 

  • Camill­aForsg­ren
    Äldre 13 Oct 00:28
    Trattkantarellen skrev 2013-10-12 15:52:52 följande:
    Håller tummarna för dig!
    Eftersom du redan känner till LCHF antar jag att du känner till Kostdoktorn, men han har iaf skrivit väldigt mkt om PCOS på sin blogg, om du går in på länken och scrollar ner lite finns länkar till fler inlägg, samt en länk till diskussionsforumets tråd om PCOS.
    www.kostdoktorn.se/ett-blodigt-inlagg-om-lchf

    Lycka till! 
    Åh tack! Det där hade jag faktiskt missat då det är ett tag sen jag körde lchf sist. Nu fick jag mycket mer motivation och insikt i hur jag jag ska äta. Det här kommer ju gå skitbra!
  • Camill­aForsg­ren
    Äldre 21 Dec 19:14

    ,Jag har nu gått ner 7,6 kg på två månader. Ganska lite för att vara jag, men bra för någon som har pcos och som inte tränar ett dugg. Har kommit igång med hemmaträning idag så det ska jag försöka hålla på med varannan dag. Äter strikt(så strikt som möjligt) LCHF och det tycker jag funkar bra, är inte ett dugg sugen på vanligt godis och sånt. Finns så bra alternativ. Har tänkt beställa brudklänning när jag gått ner ca 10-15 kg(har egentligen maaaaassor att gå ner men hinner inte mer än max 25-30 kg innan dagen B), för då har jag gått ner så pass i centimeter att jag helt säkert vågar ta en storlek mindre utan att behöva oroa mig.

    Ni alla är otroligt duktiga! Kämpa på! 

  • Camill­aForsg­ren
    Äldre 27 Jan 09:59

    Har idag gått ner 10,1 kg sen 14 oktober 2013. Har just nu ett projekt där jag äter mejerifri lchf och försöker få igång lite träning. Har pcos(som jag skrivit tidigare i tråden) som gör att det är svårt att gå ner i vikt så jag är ganska nöjd. Satsar på att gå ner 5 kg till under projektet och 10-15 innan bröllopet i augusti. Ska snart beställa klänning i ca 1,5 storlek för liten så måste gå ner så pass att jag får mig i den i alla fall. Ni är jätteduktiga tjejer!

  • Camill­aForsg­ren
    Äldre 27 Jan 23:48
    yennie skrev 2014-01-27 17:48:17 följande:
    Vad äter ni för gott när ni lyxar till det? Alltså när ni lyxar till det fast ändå tänker på vad ni äter 
    När jag vill lyxa till det så äter jag en god köttbit med någon fräsch härlig sallad(eller ungsrostade grönsaker) och någon trevlig sås. Typ ädelostsås om man gillar det.
Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)