• Enilea

    VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

    Hej!
    Jag har också kilon att gå ner fram till den stora dagen 14/6.  Helst skulle jag gå ner 25 kilo- då är jag i mål men jag förstår att jag troligen inte kommer att nå dit. MEN jag är glad för alla kilon som jag faktiskt kan gå ner och gör det!!
    Tränar ett par gånger i veckan nu efter ett låååångt uppehåll, min stora fråga är vad ni äter. Är det LCHF, soppor, vanlig mat men mindre fett, viktväktarna... eller hur tänker ni?
    Det kanske står längre bak i tråden men att jag missat det?!
    Jag är iaf kluven till vad jag ska äta och som ger bäst resultat på den tid jag har!

  • Enilea

    Tack för svaren!


    Fluff skrev 2014-01-10 10:38:18 följande:
    Enilea jag tror inte personligen så mycket på dieter så jag själv försöker undvika socker, småätandet och äta mindre och äta nyttigare och fiber. Sen funderar jag på den där 16:8, där man äter under 8 timmar och "fastar" de andra 16, just för rutinens skull.
    Men det där med dieter är ju väldigt personligt vad som funkar på en själv men kroppen behöver alla ämnen för att själv orka med det dagliga arbetet osv.
    jag tror inte heller på dieter, är ingen jojobantare, men nu känner jag att jag måste få till en kick för att orka kämpa.
  • Enilea

    Vad duktiga ni alla är!!!!

    Själv kör jag så strikt LCHF som det går och tränar ett par dar i veckan. Har ingen våg hemma då jag slängde ut vår för 10-15 år sen när vikten började barka iväg åt fel håll ;-/
    Ska köpa måttband idag så jag har nåt mått att gå på iaf.

    Det jobbiga för mej är inte maten utan frustrationen över att hela tiden bli sjuk nu när jag börjat träna ordentligt efter ett uppehåll. Har nu influensan  och är skitirriterad över att jag förlorar träningspass. Fördelen är att jag inte kunnat äta på flera dar och det känns på kläderna- inte ett bra sätt men det visar att något händer och det sporrar iaf

    Nya tag med träningen så fort jag kan och sen ska kilona BORT en gång för alla!!

    Mål juni-14 är att jag ska ta tappat 25 kilo, vet att det är svårt men det är MITT mål!

Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)