• Äldre 22 Dec 08:28
    33913 visningar
    186 svar
    186
    33913

    VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

    Jag hoppar in här också :)


    Han har ännu inte friat men jag anar att det är på g hihi (shyyy säg inget till honom bara) så jag börjar min viktkamp redan innan han friar. Har ju 15 kilo kvar att gå ner till min målvikt som är ca 60 kilo.


    Jag är 164 lång och vägde på invägningsdagen för fyra veckor sedan 79.8 kilo men vågen pekar idag på 74,6 kilo vilket jag är otroligt stolt över. Men som sagt så har jag ca 15 kvar att gå ner och detta är ett måste innan en bröllopsklänning beställs ;)

  • Äldre 1 Jan 11:41

    Hej tjejer


     


    Idag börjar kampen mot kilona, då sambon friade på julaftonsmorgonen så vet jag vad jag har att göra framöver *skrattar* Jag ska komma i en slankare klänning och vara en stolt brud framför min blivande make, så är det bara.  Så till den 5/7 2014 har jag hela 15 kilo att gå ner och har då nått min målvikt :D


     


    Bröllopsplanering
  • Äldre 26 Jan 14:18

    Åh ge mig insperation, kraft att orka ta tag i detta igen :( Jag har suttit med sjuka barn i nu två veckor, nu är jag själv sjuk och minstingen samt karln i familjen. Jag orkar inget alls och tycker just nu mest bara synd om mig själv (inte bra och alla som käpar vet vad tycka synd om sig själv innebär)!!


    Nu vill jag hitta en kämparglöd igen och jag ska ner under 70 innan vår dag är här, men hur ska jag orka tillbaka igen? Behöver alla råd, tips och enkla lösningar som kan göra detta roligt, just nu är det bara tungt och jag har stor tendens att falla in i dåligt mönster :(


    Bröllopsplanering
Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)