• Fluff

    VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

    Jag skulle vilja tappa 20 kg till i juli! Panik!
    Jag vet att jag kan göra de bara jag får tummer ur och börjar röra på mig lite mer och hoppar över den där lilla extra potionen man tar för att det är gott, sen så kolhydraterna behöver man ju inte lika mycket heller.. men mat är ju sååå gott!

    Men motivation, gå ner de där bekväma sambo och förälskelsekilona och känna sig extra fin på bröllopsdagen, värt!

    Mindre kolhydrater, hoppa över extra potionen och röra på mig lite extra iaf 3 ggr i veckan så kanske jag kommer nån vart iaf. Nytt år, nya möjligheter! Heja heja

    Men vet nån hur de funkar med klänningen? Man bör ju prova ut nån nu, så man vet vad man vill ha..

  • Fluff
    Mawlinbry skrev 2014-01-09 09:41:06 följande:
    Till mitt slutgiltiga mål är det 35kg kvar, men minst 20 till innan bröllopet den 2 aug ska jag klara av :)
    2/8 -2014
    Starkt jobbat! Tror absolut att du kommer att lyckas! Du har mål i sikte :)

    Hur går du till väga med viktminskningen?
  • Fluff
    Mawlinbry skrev 2014-01-09 12:22:31 följande:
    Tack så mycket! :)

    Jag började köra stenhårt med att begränsa kalorierna till 1200 per dag och dra ner på fettintaget, och styrketräning minst 3 gånger per vecka(effektivare än konditionsträning).
    Har fungerat väldigt bra faktiskt och har nog mått lite oförskämt bra. :P Men det är väl så det blir när man väl hittat motivationen man saknat tidigare. ^^
    Nu har jag iofs börjat tillåta allt dedär förbjudna litegrann igen men om jag bara räknar in det i det dagliga intaget så har det funkat bra. :) Räknar dock inte kcal längre då jag lärt mig själv hyfsat bra vad allt innehåller.
    2/8 -2014
    Jätte bra! Jag tänkte försöka börja med crosstrainer ett par gånger i veckan bara för att få igång rutinen på att träna sen tänkte kombinera styrka och cardio, för min kondition är i verkligen dålig :P
  • Fluff
    Enilea jag tror inte personligen så mycket på dieter så jag själv försöker undvika socker, småätandet och äta mindre och äta nyttigare och fiber. Sen funderar jag på den där 16:8, där man äter under 8 timmar och "fastar" de andra 16, just för rutinens skull.
    Men det där med dieter är ju väldigt personligt vad som funkar på en själv men kroppen behöver alla ämnen för att själv orka med det dagliga arbetet osv.
Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)