• Sskbrud

    Bjuda vänner och släkt eller bara närmaste familjen?

    Hej alla därute! Nu är de full planering för bröllop nästa år. Så långt vi kommit Är iaf att de blir ett romantiskt, mer exklusivt slottsbröllop. Nu funderar vi fram oxh tillbaka.. Först hade vi bestämt och tyckte de kändes bra med närmsta fam. De är våra föräldrar, syskon och deras respektive samt barn. (12 pers) och istället göra de väldigt fint och mer lyxigt för oss och familjen. Men nu tänker vi om man skulle bjuda släkt oxh vänner iaf?? Samtidigt som jag vilm ha de väldigt personligt och intimt men ändå ett riktigt bröllop, fin klänning, häst & vagn och slott. Tänker då om man senare ångrar att man bara bjöd de närmaste?? Ngn som gjort/tänkt ngt liknande? Känner oxå att de blir så väldigt många och vilka ska man utesluta av både vänner och släkt. Dock är de eb gammal dröm att få vara en prinsessa för en dag och ha ett fantastiskt bröllop men kan nog bli så fint med närmaste kanske. Stort tack för alla tips! Allmänt om slottsbröllop och gäst tänk mottages med stor tacksamhet:))

  • Svar på tråden Bjuda vänner och släkt eller bara närmaste familjen?
  • Sskbrud

    Tror ändå de kan bli romantiskt oxh personligt. Eller tror ni de blir futtigt? Har dock inte riktigt så lätt att välja bland vänner och släkt. Så hamnar på ca 50 pers alternativt 12. Blir ju både ekonomisk skillnad och Annat. Ingen av oss är noga med ex möhippa, massa presenter. De viktiga är att vi får varandra och att de är på det fina slottet vi valt och att de närmaste får förgylla dagen. Känns oxå väldigt lätt för alla när man dragit gränsen hårt vid just enbart: familj! Mer tips & tankar Goa ni!

  • Sskbrud

    Mkt intressant att höra hur andra gjort och tänkt. De är så väldigt svårt att dra in på släkt och vänner. Sedan ett jobbigt dilemma tycker jag; vi har varit på en del vänner & bekantas bröllop. Det som känns som många av dem bjudit oss för att liksom fylla ut så de blir ett stort & "ska se bra ut" bröllop. Jag & min blivande make känner inte för att bjuda många av dem just pga de är inte så speciellt nära vänner och de är ngt som skulle kännas konstigt för oss. Samtidigt som de blir dumt att inte bjuda igen till folk som man varit på stora bröllop hos. Hur tänker ni om de??

Svar på tråden Bjuda vänner och släkt eller bara närmaste familjen?