Inlägg från: ModighWestlund |Visa alla inlägg
  • ModighWestlund

    Otroligt kluven gällande vad man ska önska sig!

    Vi har pratat om samma sak här. Vi vill inte ha massa tråkiga glas, vaser och grejer som vi dels redan har, men som vi heller inte fått välja själva.. (kräsen inredningsstil kanske?). Vi vill också önska oss bidrag till bröllopsresa och har tänkt som ni, att vi skulle vilja åka dagen därpå och boka resan själva utan någon specifik aktör. Det går då inte att köpa presentkort och jag vet att det i våra familjer och vänner kan bli lite knepigt med just "hur mycket man ska ge".. för vår del är vi glada om alla ens kommer och skulle helst inte vilja begära något alls.

    Men man vet ju hur det resoneras kring att "något måste man ha med sig". Vissa kanske inte har så mycket pengar och känner att de inte kan avvara mer än kanske 100 kr. För vår del har inte summan någon betydelse alls, men för dem kanske det känns fjuttigt att ge den summan när man önskar sig något som i det stora hela är dyrt.. Vet inte alls hur vi ska lägga upp det där.

    Men i mitt googlande hittade jag på någon blogg, ett rim som de skrivit i sin önskelista, tipsar om det här då jag tyckte det var så bra! Tyvärr kommer jag inte ihåg bloggen, utan sparade bara rimmet. Men om den som kom på det läser det här, tack för finurligheten!

    "Vi har grubblat och funderat och vårt hem noga studerat.
    Vi kan snabbt konstatera att vi inte behöver något mera.
    Vår önskan är att gå hand i hand på en solig strand.
    Litet öre hjälper mycket, skänk en slant efter eget tycke."

Svar på tråden Otroligt kluven gällande vad man ska önska sig!