Inlägg från: Anonym (Villmenvågarinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenvågarinte)

    Missfall, vill försöka igen men vågar inte

    Varning för äckligt inlägg: Ja, som rubriken säger har jag troligtvis fått missfall. Min senaste mens var i början av maj, och eftersom mensen var sen månaden efter testade jag mig flera gånger, alla fyra gångerna var det negativt. Senaste gången jag testade negativt var för 3 veckor sedan. Men mensen kom (trodde jag) för ca 1,5 vecka sedan men det var ovanligt lite, nästan som blodblandade, bruna flytningar bara. Dessa blödningar höll i sig fram tills i torsdags, då jag började få mensvärk och mer rikligare blödningar. Jag trodde bara de tidigare blödningarna bara var en förberedelse för den riktiga mensen och blev då inte orolig när jag började blöda mera. Jag trodde ju att det var den riktiga mensen som kom. Men natten mellan torsdag och fredag vaknade jag av en j*vla mensvärk, kunde inte sova på några timmar. Efter en Alvedon och vetekudde mot magen gick det till slut över. På fredagen hade jag endast känt svag värk i magen (som jag brukar ha vid mens). Jag gick in på toa för att byta binda och där var en stor blodblandad geléklump. Jag började misstänka att det var missfall då eftersom jag aldrig tidigare fått sån stor klump vid mens. Lite senare testade jag mig med ett Clearblue digitaltest och det visade Gravid 1-2. Alltså, jag var troligtvis gravid innan också men mina hormonhalter var väl för låga. Och eftersom jag skriver upp när jag och sambon har sex vet jag också att det är mer än två veckors sedan vi hade sex :/ Jag och sambon ska gifta oss om två månader, och jag vill så gärna bli gravid, jag vill ha barn med min man. Men jag vet inte om jag vågar börja försöka igen när mina blödningar har gått över, för jag vill inte riskera att jag får missfall igen, i närheten av bröllopet :( Jag vet egentligen inte vad jag ville med inlägget, ville nog bara skriva av mig lite :/ Förlåt för inga radbyten, skriver från ipaden.

  • Svar på tråden Missfall, vill försöka igen men vågar inte
  • Anonym (Villmenvågarinte)

    Tack för era styrkekramar!

    Jag och sambon resonerar så, att det hade nog känts värre om vi med säkerhet hade vetat att jag var gravid, och börjat glädjas åt det. Men eftersom alla test visade negativt så trodde vi att mensen var sen på grund av att jag var (är) otroligt stressad. Det var flytt, utlandsresa och bröllopsplanering på samma gång. Nu är det "bara" bröllopet kvar som tur är.

    Jag ska i alla fall ringa BM imorgon och kolla med dem om jag ska komma in för undersökning eller inte. Eftersom jag inte vet alls vilken vecka jag var i, enligt mina egna uträkningar kunde jag lika gärna vara i vecka 7 som i vecka 12 (eftersom vi försökte aktivt under ägglossning i både maj och i juni, enligt P trackers ägglossningsberäkning).

    Men idag har inte varit rolig. Många tårar har fällts idag, och tyvärr är sambon bortrest (planerat sedan länge) och det fanns ingen anledning för honom att stanna hemma, det finns inget man kan göra ändå. Men hade ändå velat ha honom här bara för att få vara nära honom. Och vi försöker se det lite positivt, vi lyckades bli gravida på första eller andra riktigt försöket! Sen gick det inte hela vägen, men våra kroppar kanske fungerar bättre ihop nästa gång :)

    Och ni som håller på att försöka igen efter missfall, jag håller tummarna!

  • Anonym (Villmenvågarinte)

    Tack igen!

    Jag äter Mitt Val Kvinna + extra folsyra tabletter, det började jag med lite innan vi började försöka.

    Jag och sambon pratade lite i telefonen idag, och vi kom båda överens om att vi ska vänta tills min kropp hamnar i balans igen (mensen har kommit igång igen) innan vi fortsätter att försöka. Blir det innan eller efter bröllopet vet vi ju inte än, men det kommer att märkas.

    Idag känns det liiite bättre psykiskt, jag försöker sysselsätta mig, och bo in mig i den nya lägenheten. På torsdag ska jag ut och äta med bästa kompisen, och då tänkte jag berätta för henne också.

  • Anonym (Villmenvågarinte)
    Anonym (Me too) skrev 2013-07-29 16:57:05 följande:
    Ja, sörj, gråt och prata om det, det är mitt råd också!

    Jättebra att du ringer BM, för mig låg fostret kvar när jag var blev undersökt och det tog iaf två veckor innan jag slutade blöda helt och allt var ute (för mycket info kanske - förlåt i så fallObestämd)

    Lycka till igen!!
    Jag behövde inte komma in på någon undersökning eftersom jag mår bra fysiskt sett, men BM rekommenderade att vänta en menscykel innan vi började försöka igen.

    Ingen fara för mycket info, jag skriver ju lika mycket (om inte mer). Det konstiga är att idag har jag nästan inte blödit något, det är i princip helt rent på/i bindan (förlåt för mycket info). Men vem vet, det kanske kommer igång att blöda mer imorgon.

    Tack!
  • Anonym (Villmenvågarinte)

    Ja, nu verkar det som att hormonerna har lämnat kroppen, för jag testade negativt imorse och jag har i princip slutat blöda. Det gick fortare än vad jag räknat med, men eftersom jag blödde så länge innan själva stora blödningen och klumpen, så kanske det berodde på det. Nu ska vi bara vänta på att min kropp kommer i balans igen, och troligtvis väntar vi till efter bröllopet innan vi försöker igen.

    Tack för alla uppmuntrande ord!

  • Anonym (Villmenvågarinte)
    Anonym (Väntar barn) skrev 2013-07-31 11:59:53 följande:
    Ett litet tillägg... du vet ju att ni kan bli gravida tillsammans vilket är super!
    Ja, det ser vi som ett stort plus i kanten, vi verkar fungera ihop :) Och trots att det inte gick vägen så kunde jag (vi) bli gravida, trots att alla test (förutom det efter klumpen kommit ut) visat negativt. Och eftersom mina hormoner var så låga så att testen visade negativt, så var det troligtvis något fel på fostret. Nästa gång går det förhoppningsvis hela vägen :)
Svar på tråden Missfall, vill försöka igen men vågar inte