• MissA93

    Tråkig tärna

    Jag börjar tröttna på min tärna, jag har bara en, och funderar lite på varför hon ens ska komma. Vårat bröllop har planerats ganska fort, m2b friade 12/4 och vi gifter oss på fredag, 2/8. Det blir ett ganska litet bröllop, 50 pers och vi har bjudit 2 kompisar var och sen resten familj. Min andra kompis kunde tyvärr inte komma så har bara min tärna som inte är familj. Nu är det så att hon absolut intr vill prata bröllop och är totalt ointresserad, vilket jag tycker är skittråkigt! Så jag har bara min och m2bs mamma att prata med (och min fästman såklart) inga problem igentligen men såklart man vill diskutera lite med sin kompis.. Idag ska jag ha min möhippa och har från början sagt att jag vägrar göra förnedringsuppdrag osv, är dessutom gravid i v.21 så har påpekat att jag bara vill ha typ en middag. Min fästmab har iaf hintat om att jag måste hålla mig hemma idag och han vet vad jag aldrig skulle gå med på att göra så hoppas att det blir roligt. Igår så skrev min tärna och frågade när vi skulle ses idag, jag svarade med "vaddå ses?", vi har ju inget planerat så. Senare på kvällen så ringde hon, full, och sa "men när ska vi ses imorgon då? Vi ska vara nere på stan en speciell tid och J (m2b) sa att jag skulle komma till dig innan" jag blev lite sur och svarade "men jag ska ju faktiskt inte veta om det här.." Sen bröts samtalet och hon smsade m2b istället. Jag känner mig faktiskt lite besviken..Gör man så? Fästmannen var sur på henne resten av kvällen och jag är väldigt opepp på idag. Kan lägga till att både jag och tärnan är 20 år, jag väntar mitt andra barn och bor ihop med m2b medans hon bor hemma (arbetslös) och super skallen av sig varje fre/lör precis som när hon var 15. Hon har dessutom sagt att hon hatar bröllop och att hon aldrig ska gifta sig, så fattar inte varför hon tackade ja när hon inte bryr sig och bara byter ämne såfort jag tar upp mågot bröllopsrelaterat. Tycker att det börjat bli lite för mycket.. Ändå säger hon att hon är glad för min skull men hon visar det inte utan hon gnäller mest på att jag är tråkig som inte kan ragga killar och dricka med henne, vilket jag aldrig ens har gjort! Drack väldigt sällan innan jag fick barn, kan räkna mina fyllor på en hand och jag gick ut och tog en öl två gånger mellan barnen (blev gravid igen när första var 7 månader). Nu vart det lite osammanhängade, ligger och skriver med mobilen men behövde bara få spy ur mig lite..

  • Svar på tråden Tråkig tärna
  • MissA93

    Jag tänker inte låta detta förstöra hippan men skulle igentligen inte vilja ha henne där, det lär bara vara vi och killens systrar på hippan så inga andra kompisar och det har jag inga problem med alls! Men jag kan liksom inte slappna av helt när hon är med, går vi ut och äter t.ex så lär hon dricka en hel del och hon beter sig som en gapig fjortis då och det är ju inte så kul. Förövrigt så frågade jag inte ens om hon ville vara tärna utan hon tog det förgivet när jag sa att vi skulle gifta oss, jag svarade med "okej men då får du ju hänga med och kolla klänningar och sånt som tärnor gör" och det gick hon med på men hon har ändå inte brytt sig alls eller följt med och bröllopsshoppat. Vi har kännt varandra sen 7an och jag har aldrig raggat runt och druckit så hon har ju från början vetat hur jag är som person så jag förstår inte hur hon kan sura på det nu. Jag har inte glömt bort henne sen jag fick barn heller, jag har fortfarande tid för fika på stan/liknande, även utan mitt barn ibland.

  • MissA93

    Sonen är 11 månader så han är lite liten att ha som näbb :) Möhippan gick bra iaf, blev en middag ute med min + killens mamma, hans systrar, hans moster och min tärna. Och hon skötte sig väl, hon var visserligen bakis och pratade inte med någon om hon inte blev tillfrågad något, vilket var lite tråkigt men ja.. Vet fortfarande inte hur jag ska göra med tärn-grejen då jag börjar bli ganska trött på henne i allmänhet ändå, känns mer och mer som att vi har växt ifrån varandra.

Svar på tråden Tråkig tärna