Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Bröllopsresor

    Jag kan då lämna lite tips till er som vill ha allt.
    Sitter just nu på flygplatsen i tokyo och fördriver lite tid innan vårt flyg lyfter om 3 timmar.

    Kan säga att vi har kombinerat allt på vår smekmånad. Vi ville ha lite strand, lite kultur och lite storstad. Så vi styrde kosan mot Japan och började där på ett spahotell nere på den lilla ön Okinawa där vi var några dagar. Där har dom sandstrand, vattenaktiviteter, spa och allt sådant. Sedan reste vi upp till fastlandet och spenderade några dagar i Kyoto och Nara. Där fick vi alla kultur vi ville ha med en stor härlig park i Nara med frigående rådjur och en massa tempel och shrines i Kyoto.
    Sedan avslutade vi med några dagar i Tokyo och kollade på storstaden och shoppade.

    Detta är en underbar resa och något jag är jätteglad att vi gjorde. Vi bokade flyget en vecka innan avgång och första hotellet var bokat och dom andra bokade vi efter hand. Kändes så skönt att kunna forma resan som vi ville. flygen bokade vi också efter hand. de enda flygen som var bokade var till och från sverige samt mellan tokyo och okinawa.

    Jag kan verkligen tipsa alla om Japan för det är ett underbart land. däremot så är det rätt få personer som kan engelska. jättefå på okinawa men mer inne i stan. Hur som så är dom jätte hjälpsamma och det har gått bra hela tiden ändå.

    Okinawa:





     


    Kyoto:






    Tokyo:




    Hoppas det gav någon inspiration.
Svar på tråden Bröllopsresor