• Chicita

    Vad är det första man tänker på när man får en bröllopsinbjudan?

    Jag tycker att ert upplägg låter jättetrevligt CoG Solig
    Jag saknar inte den eventuella "festen". Jag kan till och med åka hem tidigt om det blir för mycket "party" eftersom jag inte gillar människor som är fulla och odrägliga (vilken tur att jag får lov att hantera sånt dagligen i jobbet då va? Tungan ute
    Ett par glas vin, lite salongsberusning och pratglada människor är helt ok och så blev det på vårt bröllop Glad
    Men just den där fest-biten hoppar jag gärna över Flört

    Strunta i honom. Om han frågar igen så fråga om han har gått och kollat upp det där problemet han har, alltså dåligt minne. Det kan ju vara ett tecken på något allvarligt {#emotions_dlg.djavulsk}

  • Chicita
    CoG skrev 2013-07-23 22:04:50 följande:

    Visst måste man få tycka olika, vi är ju olika.


    Men det som är mest trist är att han måste dela sina tankar med oss så att det känns mindre kul att vi faktiskt bjöd honom.


    Ja det är dålig stil att han känner att han måste lufta dom "bekymmerna" med er.
    Men säg åt honom att om han tycker att det verkar tråkigt så behöver han inte komma. Det är ett enkelt val för honom att komma - och göra det bästa av situationen.
    Eller att stanna hemma (med andra ord kunna börja festa tidigare så han hinner bli full tills det är dags för krogen)

    Men hur som helst - hans åsikter har väldigt lite med erat bröllop att göra.
    Jag hade ju en vän som ville att vi skulle byta tema för att hon inte var intresserad av medeltiden. Tja... hon behövde ju inte komma då om det var så. Vi tvingade ingen. Men vi ändrade oss inte för hennes skull heller Glad 
  • Chicita
    Aniara4 skrev 2013-07-28 09:53:00 följande:
    Vaddå ingen fest? Glada människor som klär sig fina och äter tillsammans för att fira något, det är väl en fest eller har jag missat något? Jag förstår inte riktigt det här med att många verkar sätta likhetstecken mellan fest och alkohol. Man kan dricka alkohol utan att det är en fest (eller ens särskilt festligt), och man kan ha fest utan att dricka alkohol.

    Tycker det låter som att han antingen är väldigt omogen och fast i något slags tonårstänk, eller så har han ett problematiskt förhållande till alkohol. Eller båda.

    Jag har absolut inget emot ett glas vin eller två till en god middag, och jag kan t.o.m. tänka mig att häva öl eller drinkar och bli lite flamsig någon gång med väldigt långa mellanrum, men om alkoholen blir så viktig för en att man ser det som ett stort problem att det inte kommer att serveras på en tillställning tycker jag något är snett.
    hear hear
Svar på tråden Vad är det första man tänker på när man får en bröllopsinbjudan?