Natta mat i all enkelhet
Vi ska ha karelska rispiroger med äggsmör. Pirogerna är i cocktailstorlek (ca 5 cm långa) så de blir lätta att servera med servetter. Min blivande är från Finland och pirogerna är traditionell festmat därifrån och så goda.
Vi ska ha karelska rispiroger med äggsmör. Pirogerna är i cocktailstorlek (ca 5 cm långa) så de blir lätta att servera med servetter. Min blivande är från Finland och pirogerna är traditionell festmat därifrån och så goda.
sensommarbrud skrev 2013-08-02 23:21:42 följande:Nu vänder jag lite på steken. Tycker ni att det är nödvändigt med nattamat? För vår vigsel börjar Kl 15. Sen kanske vi inte kommer till bords fören Kl 17 sedan vid Kl 20 eller Kl 19 är det tårta. Hade NI vart sugna på nattamat innan tolvslaget? Jag menar frågan är hur många som stannar till sent och behöver nattamat.Våra gäster tyckte att det var bra med nattamat. Vår vigsel började kl 15. Vi satt till bords ca 17:30 och började äta då. Folk åt hur mycket mat som helst (vi hade 45 gäster men de åt mat för 65 personer, tur att vi gjorde extra mat). Vid kl 20 var det tårta, vi hade ingen efterrätt utan körde bara på tårta. Vi hade snacks som stod framme och som folk åt av sedan. Vid midnatt ställde vi fram nattamaten och folk åt mer än gärna av den också. Majoriteten av våra gäster stannade kvar till kl 01 och vi åkte hem kl 01:30.