• Äldre 22 Jul 09:05
    6280 visningar
    19 svar
    19
    6280

    Hitta vigselvikten!

    Då kan jag få tipsa om att ladda ned appen Shape Up Club (för dem med smartphone), där petar man in sin vikt, längd, målvikt och sluligen hur lång tid man har på sig. Sedan får man fram hur många kalorier man ska äta per dag. Det som hjälpte mig väldigt mycket var att få veta hur mycket jag faktiskt tryckte i mig..

    När jag flyttade ihop med min underbara (matlagninstokiga) kille så smög sig kilona på en och jag som alltid legat på ungefär samma vikt hade gått upp ca 7 kg på 1 år.. Då fick jag nog så numera äter jag lite mjölk+müsli på morgonen, gröt med något till (frukt, sylt) till lunch och sedan äter jag vanligt på kvällen. Har sedan april gått ned 5 kg och jag fattar det inte, men jag tröttnar inte på gröten :P

    Förövrigt tränar jag ca 4 ggr per vecka också, men det har jag i princip alltid gjort så för mig var det stora problemet maten.. eller rättare sagt godis, läsk och sånt..

    Men appen hjälpte mig väldigt mycket, lärde mig ungefärligt kaloriinnehåll och att ändra på min kosthållning, med en viktnedgång som är stabil, i lagom takt och jag hoppas att jag kommer vara frisk, vältränad och snygg när vi gifter oss 2015 :) 

Svar på tråden Hitta vigselvikten!