Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Vi som gifter oss 2015!

    crs skrev 2015-01-23 09:30:39 följande:
    Det har du rätt i! Efter att suttit och kikat en stund nu så har jag återigen hittat ett alternativ som känns bra! Bara att vänta på svar från tillverkaren om det är inom min budget. 
    Jag hoppas på ungefär detta: 
     
     
     
    Sjukt bra skiss, eller hur. Men kan bli bra i verkligheten! 

    Snyggt gjort

    Antar att du sickade med måtten också, annars får du nog maial igen, för det är ju vikten som kostar också. Vår guldsmed kunde inte räkna ut pris utan storlek.
    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-01-23 09:48:48 följande:
    Tack! Och ja, såklart. Titaniumet och så verkar inte spela någon roll, fick ett pris på en ring med samma fast meteorit utan att ge min ringstorlek, men då mokumen blir i ädelmetall så spelar ju storleken roll för priset. :)
    Ahhh just det, det är platina som är dyrt,
    hade lite otur när jag tänkte där ;)
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Emmasara skrev 2015-01-23 10:01:33 följande:

    Hur tänker ni andra angående bröllopsresa? Behöver höra lite hur andra har gjort. (Vi är bland de första i vårt umgänge och bland den "yngre" släkten att gifta oss så vi har inte så många i vår närhet att fråga)


    Vi kommer nog inte ha någon bröllopsresa, vi båda är lite hemmastadda plus att vi anser att det finns så mycket att göra runt om i sverige/norden.
    Den dagen då vi tröttnat på hemmalandet och förhållandet blir vardag, då kan det vara kul att ha världen kvar att utforska och glädjas åt att göra det tillsammans, vi vill inte göra det nu när vi ändå redan hoppar på små moln dygnet runt


     


    Istället blir det kanske en ny hoj till henne och mc:a runt i sverige under sommaren på småvägarna, det är njutning/lugn för oss..


    Sensommar 2014 Skrattande


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Emmasara skrev 2015-01-23 11:21:20 följande:

    Okej, intressant tänkt där :) 
    ååh, en ny hoy skulle nog inte min sambo tacka nej till :P haha 

    riktigt fin bild 


    Du ser, hoj it is.
    Och då rekomenderar jag givetvis en Nightrod Flört
    Live free, ride free
  • Nightrod
    SofieFii skrev 2015-01-23 16:00:24 följande:

    Va ute och provade en massa klänningar för ett tag sen, varför kan man inte välja alla? Hade jag fått välja så hade jag nog gått i bröllopsklänning varje dag! 

    Varning för många bilder! :)
     



    Dessa tycekr jag var finast, vet du inte fråga om det, men jag säger det ändå, alla var fina överlag, men dessa tycker jag var finast personligen
    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-01-26 07:21:50 följande:
    Åh, vilken mysig grej att göra! Marmelad är ju en toppenidé :) 

    Jag har nu tillslut hittat vem jag vill ska göra min ring! Efter massa mailande med de som gjorde de där fina så kom jag fram till att jag inte gillar dem. De har fina ringar, men de kändes inte tillräckligt proffsiga för att jag ska vilja köpa från dem. Istället hittade jag en tjej i Finland som gör sjuuuuukt fina ringar, som jag nu frågat om hon vill göra våra ringar. Hon verkar supertrevligt och inte alls lika stelt business som de andra. Och som att hon lägger mycket mer hantverk och passion bakom sina smycken, istället för de andras löpande bandet-mentalitet. 
    Känns också bättre att köpa från någon som är fysiskt närmre. Jag är inte den som brukar dra mig för att beställa grejer från andra sidan jorden, så jag blev lite förvånad över den känslan, men jag antar att det är för att ringen känns som en väldigt viktig grej. 
    Kul :)

    vi skulle beställa våra ringar från norge, men så hade min fader en kontakt via jobbet som var guldsmed, så vi har frågat honom, och då använder han det guld vi ger honom så vi kommer smälta ner massa arveguld (vigselringar osv osv) och göra våra ringar av det guldet, Då kommer guldet i ringarna att ha en bakgrund det med :)
    Live free, ride free
  • Nightrod
    vinkelina skrev 2015-01-27 10:17:50 följande:

    Vi funderar på att ha en polaroidkamera till vår gästbok. Dvs instället för att bara skriva en hälsning så får de ta en bild och klistra in. Är det bu eller bä?


    Kan du inte göra dubbelt upp?
    Jag tycker det är en kul ide med bild, men varför inte lämna lite textrader under där de skall sätta fotot så att de kan få skriva något med.
    Jag personligen hade gärna tagit ett kort och skrivit ett lycka till under det.

    :)
    Live free, ride free
  • Nightrod
    almami skrev 2015-01-28 10:58:03 följande:

    Jag ska beställa denna klänningen från Landybridal. Vilken underkjol hade ni valt? 



    Tänk på:
    Tjejen valde en sådan där vid underkjol (disney prinsessa stuket).
    Vilket vi inte hade med i beräkningarna på längden, den var perfekt för en mindre underkjol (som din första) i längd men med den som gjorde att hon såg ut som en sagoprinsessa (viiiid) så blev den 15 cm för kort i framkant.
    Vi löser det genom en extra fåll som är avtagbar då hon byter om före middagen till den mindre underkjolen så hon kan sitta ner :)
    Live free, ride free
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!