Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern
    Sofia2015 skrev 2014-07-14 14:36:03 följande:

    Vad tror du om den här varianten filibustern?
    http://www.ukhairdressers.com/diy/54/2.jpg

    Såg den och tänkte på dig! :)


    har faktiskt något liknande i min inspirationsmapp! :) fast denna var ju lite mer stram så att säga. men har även funderat på dessa versioner av en frisyr. ^^ och så kan man stoppa små små granris-stumpar som dekoration. ^^ 

    Himla: jo. jag tycker inte alls den är pjåkig.. får se om jag "växer" in i den, eller någon annan frisyr. ^^ 
  • filibustern
    Himla skrev 2014-07-15 20:06:28 följande:
     Den här frisyren var ju jättefin :)
    jo den var också fin! har sett en sköterska på jobbet ha sån där frisyr, hon säger det är skitenkelt att göra själv :P 
  • filibustern

    om man övar, och det fungerar med ett virkat band, så skulle man ju kanske t.o.m kunna göra den själv och spara in 2000kr på saken :P (eller be någin kompis göra, då man kanske inte ser va tusan man håller på med där bak..) 

  • filibustern
    litenkaka skrev 2014-07-16 15:18:19 följande:

    Vad har ni för tankar om klänning? Velar mellan en spetsdröm med underkjolar och något enklare med tyllkjol och urringad rygg... Spetsdrömmen lär ju gå på minst 10k och det känns saftigt för en dag


    tips - blocket! jag började söka väldigt tidigt, just för att jag ville köpa billigt, och på blocket kan det ju ta tid att hitta rätt. men det gick rätt så fort, hittade min klänning för 1000kr. det är npg bland de billigaste. men du kan säkert hitta spetsklänningar eller liknande för mycket billigare än i butik!
  • filibustern
    Plättis skrev 2014-07-16 21:01:06 följande:

    Klickade fel, skriver från mobilen.

    Nu är jag bara rädd för övriga äldre familjemedlemmar. Morfar är diabetiker som haft stora problem med hälsan, farfar är nyfyllda 89 bast och farmor fick en stroke för några år sedan och lyckades ramla och bryta bäckenet för två veckor sedan.

    Tur min sambo vet hur han ska hantera mina panikattacker efter fem stundtals jävliga år. Ursäkta språket. Mitt i all den här skiten blir jag bara mer kär i honom.


    kram på dig! det är så skönt när man har en karl som vet vad han ska göra när man får panikattacker. får själv panikattacker ibland, bitvis ofta. och min karl han bara håller om mig och håller om mig och jag får skrika och gråta bäst fan ja vill, tills jag är klar. då släpper han. och för MIG känns det otroligt tryggt, att ha någon som håller i en och man bara får skrika i tröja på han. 
  • filibustern
    E&M skrev 2014-07-21 11:56:39 följande:

    Hej

    Jag hoppar in i eran tråd =)

    Jag och min sambo ska gifta oss den 30 maj 2015 utanför Halmstad!

    Någon fler från halland här som ska gifta sig?

    Vi har kommit så långt att vi bestämt och bokat lokal! Något som kändes som det jobbigaste då den skulle passa både som vigselplats, festlokal och ha övernattnings möjligheter för alla tillresta gäster. Så känns som en stor lättnad när vi hittade något som vi båda tyckte om efter att ha varit runt och titta på så många olika.

    Vi ska ha naturtema så just nu letar jag massa inspiration mest kring dukning och dekoration m.m.


    vi ska ha skogstema. :D ska jag dela med mig? 

    Mina träskor. 


    karlns corsage

     


    med mera. ska ha kottehalsbandet, vi ska göra likadana placeringskortshållare, vi ska göra ljushållare av älg och- renhorn, tårtorna ska stå på stubbar i olika höjd. 
  • filibustern
    Plättis skrev 2014-07-21 15:31:22 följande:
    Jag blir superinspirerad av dina bilder Vi funderar ju på Västerbottenstema, och eftersom vi bor i Umeå känns björkar ganska nära till hands! Så att ha tårtan/orna på små björkstubbar känns självklart. Tänkte be min pappa fixa det eftersom han är skogsägare, snickare och har ett enormt snickeri som han leker i när andan faller på Tungan ute 

    Enda problemet är att min sambo är fruktansvärt allergisk mot björkpollen (vilket dock bara förekommer på våren), och hatar björkar mer än allt annat. Men han kanske kan bortse från det om jag ber snällt?
    cecbj195 skrev 2014-07-21 13:58:12 följande:
    Det låter absolut som att det är dags för bröllop i er släkt! :) Det är ju så, livet måste gå vidare. Vi kan inte göra så mycket åt att släktingarna blir äldre och försvinner, även om det är tufft. 

    Min farmor börjar bli lite virrig, vet vilka alla är men pratar man med henne i telefon kan hon blanda ihop saker. Däremot är hon så söt, hon är väldigt förtjust i min sambo men har svårt för att komma ihåg hans namn (blandar gärna ihop det med mina ex). Så varje gång hon kommer ihåg hans namn så lägger hon "nu kom jag ihåg det!" ;)Nejdå, tycker det finns en massa annat i den här tråden, så jag tycker inte alls du tagit över :)
    kul att du känner dig inspirerad! :D jag längtar tills man får börja dekorera middagsbordet! 
  • filibustern


    återbruk! suttit och test-pysslat lite ikväll. sparat massa småburkar för att.. tja.. man vet aldrig. och nu har jag alltså gjort värmeljushållare av Abbas romburkar (har runt en 10st skulle ja tro), en ljusstake av en liten likörflaska (har 3 till), och småvaser av udda småsmåburkar som inte rymmer något värmeljus. tycker det blev rätt så gulligt^^

    och i småvaserna kan man ju ha vilken blomma som helst (helst en) typ, enkel ros, gerbera, kanske en knippe brudslöja, eller varför inte en liten knippe granris? (kom jag på alldeles nu hehe) fler blomförskal mottages tacksamt^^ dessa blommor på bilden är ju jättefin, men dom har nog mest troligt blommat ut sen länge innan september.. 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!