• Sudditjuven

    Vi som gifter oss 2015!

    En dottertråd till Bröllop 2015.

    Här diskuterar vi alltså kommande bröllop! :) 

    Vi planerar just nu ett vintageromantiskt bröllop för ungefär 50 personer och vi har en budget på 20.000 - 25.000. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-14 23:00
    Augusti:

    8e - Artemiss
    15e - Sudditjuven

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 08:39
    ? - Lindijoo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 13:02

    120926 - april/maj
    ellie01 - Maj/juni
    Cammyr - 13e juni
    Artemiss - 8e augusti
    Sudditjuven - 15e augusti
    Lindijoo - augusti

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!
  • litenkaka
    Trattkantarellen skrev 2014-08-02 13:40:35 följande:

    Bröllopet kommer vara en borgerlig vigsel utanför lokalen, som är Forshaga Hembygdsgård. Sambon kommer från Forshaga och jag från Karlstad. Allt är bokat i Forshaga utom frisör, det blir Anna-Lena på Clipodrom som fixar mitt hår, gick hos henne från att jag var 6 år till 21 då jag skaffade en frisör i Gbg istället (fortsatte gå hos henne i nästan 3 år efter att jag flyttade). Hon gjorde även min uppsättning till studentbalen.

    Catering blir Joj i Forshaga, fotografen heter Malin Stolt (finns blogg och Facebook).

    Har ni bokat något än? Bestämt datum? För oss blir det 23/5


    Vilken förrättade har ni bokat? Kollade listan och sambon gillade han längst ner ;)
  • litenkaka
    Nightrod skrev 2014-08-05 16:15:23 följande:

    räknar ni med allt i detta?

    Ringar, resa osv osv osv


    Kan tala för oss med samma budget och allt ingår utom resa. Men då blir min ring en väldigt enkel slät ring då min förlovningsring har massor av bling :)
  • Elenaproblema
    Plättis skrev 2014-08-04 09:02:12 följande:
    Nu lobbar jag väldigt mycket för Västerbotten, men det kan behövas lite Cool Det finns en bloggare från Umeå som gifte sig förra sommaren om jag minns rätt, och hon hade ett väldigt bohemiskt bröllop. Googla "my bohemian wedding" så får du upp hennes bilder. Såg supermysigt ut! 
    Vill du ha extensions av bra kvalitet till ett bra pris finns Umeåföretaget Rapunzel. Har tittat en del på deras förlängningar, men jag har så tjockt och mycket hår sedan tidigare att jag skulle se ut som ett troll om jag hade mer hår. 

    Och jag är för barfota, det är det bästa som finns :) 
    Åh, tack för tipsen! Skall definitivt googla henne! Men jag tänker Rapunzels löshår, syns inte clipsen? :)
  • Elenaproblema
    Sofia2015 skrev 2014-08-04 08:14:19 följande:
    Jag vill också ha en lada eller en loge! Men jag hittar ingen som lånar ut och jag har ingen i släkten =/ Annars har vi tänkt ganska lika som dig, vi loppisfyndar så mycket vi kan. Jag skulle lätt kunna tänka mig gå barfota, men jag tror jag ska ha typ converse eller sandaler på mig, beroende på väderleken. Högklackat går i alla fall bort!

    Vi ska också ha borgerlig vigsel och jag hade tänkt peta in lite sång och kanske tvinga folk att läsa nåt. =P Håller mig gärna borta från religiösa inslag eftersom jag inte alls är troende eller tycker att kyrkan har nåt med mitt äktenskap att göra.

    Gällande toastmasters så skulle jag tro att två personer räcker, kanske lätt blir rörigt annars? Många kockar... osv. =)
    Men vad kul att vi planerar ganska lika! Då kan vi följa varandra här och ge tips längs vägen! :)
  • Nightrod
    AnnelieK skrev 2014-08-05 14:58:50 följande:

    När vi ändå pratar om hår så kan jag ju be om tips :) Har nu axellångt hår och hellugg och de är inget jag troligtvis kommer att ända på. Grejen är den att jag har suuupertunnt hår också. Min "toffs" är lika bred som min tumnagel är lång! och då är all hår med. Så för min del får det nog bli exstentions på brölopet. Hittade en sida som verkade bra med clipsexstentions. luxyhair.com. Någon som vet hur det är att ha fölängningar med clips?

    annars tycker jag att den här uppsättningen är fin
     



    Min tjej har clipons ganska ofta inför plåtningar och uppdrag.
    Och detta ser jättebra ut och hon har också tunt hår och hon gör jätefina uppsättningar med sitt löshår.

    Live free, ride free
  • Nightrod
    Plättis skrev 2014-08-05 16:16:12 följande:
    Jag har funderat på clipon från Rapunzel of Sweden. Har däremot inte provat än, och jag har så mycket hår i vanliga fall att det kanske bara blir för mycket. De har lite bättre priser och salonger i Umeå, Stockholm och Göteborg där man kan få hjälp direkt om man föredrar det.
    Damen min sa att rapunzel är helt ok att hon beställt därifrån med.
    Live free, ride free
  • Plättis
    Elenaproblema skrev 2014-08-05 20:24:15 följande:
    Åh, tack för tipsen! Skall definitivt googla henne! Men jag tänker Rapunzels löshår, syns inte clipsen? :)
    Nej, det borde de inte göra. Jag har som sagt inte provat själv, men är väldigt sugen eftersom jag har tjockt hår men aldrig lyckas få det särskilt långt. Det blir för tjockt, för varmt och håret bara ger upp. 

    Hittade en bild på hur man sätter in det, och eftersom clipsen ligger mellan löshåret och huvudet så borde det vara i stort sett osynligt. 

    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • litenkaka

    Ni som pratar löshår - har ni tänkt ha utsläppt hår? Jag var och klippte mig häromdagen och vi pratade frisyrer och ska man inte ha långa lockar rekommenderade hon att hålla håret mellanlångt. Annars blir det lätt tungt och för mycket, svårt att jobba med.

  • filibustern

    när vi ändå är inne på frisyrer. har pratat med gubben lite kort om frisyrer. och kalla mig velig, men ajg vill ju han också ska tycka jag är fin, men han sa som det var och sa att han tyckte sånna där bröllopsuppsättningar är så fula.. alla.. och när ja fråga om vad han skulle gilla, fick jag till svar - "kan du inte bara ha utsläppt?" ja men hurdå utsläppt? vill inte ha lockigt och gulligt.. faktiskt.. *suck* sen hittade jag ju något asfränt som ajg kanske skulle vilja ha: 

    det är hjorthorn om ni undrar. :) men min gubbe tänkte inte på hornen, utan på hur ful frisyrerna var.. *suck* ärligt talat.. det vette fan om jag kan vara vacker i hans ögon på bröllopsdagen. :( 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!