Inlägg från: Emmasara |Visa alla inlägg
  • Emmasara

    Vi som gifter oss 2015!

    litenkaka skrev 2015-01-21 19:29:14 följande:

    Hur tänker ni om ring? Så billigt som möjligt eller all in? Jag har ju en solitär och 8 små diamanter i min förlovningsring och tänkte väl ha en halv eternityring som vigselring. Men när jag provade kändes det sådär...däremot föll jag för en väldigt rundad slät ring?! Hjärnan och hjärtat vill inte samarbeta i den här frågan ;)


    Vi har inte riktigt kollat på priset, min sambo ska ha en vitguld slät ring (vi har inte kollat på priset på den, men det är en sådan det kommer bli iaf) och en väljer jag mellan dess (om jag inte hittar någon annan liknande som jag tycker bättre om) 


  • Emmasara
    litenkaka skrev 2015-01-22 09:32:44 följande:

    Min förlovningsring är som den översta med "v-infattningen" på solitären!

    www.albrektsguld.se/article/diamantring_i_18k_guld_0434803

    Men du tycker det r snyggast med en ring med stenar till? Kan inte bestämma mig...


    okej, min förlovningsring är den här fast jag har den i vitt guld, så därför vill jag ha en vigselring som går utåt om du förstår vad jag menar, Men aa jag vill ha med diamanter till 
  • Emmasara
    crs skrev 2015-01-23 09:30:39 följande:
    Det har du rätt i! Efter att suttit och kikat en stund nu så har jag återigen hittat ett alternativ som känns bra! Bara att vänta på svar från tillverkaren om det är inom min budget. 
    Jag hoppas på ungefär detta: 

    Sjukt bra skiss, eller hur. Men kan bli bra i verkligheten! 
    Riktigt fin :) hoppas att den är inom din budget :) 
  • Emmasara

    Hur tänker ni andra angående bröllopsresa? Behöver höra lite hur andra har gjort. (Vi är bland de första i vårt umgänge och bland den "yngre" släkten att gifta oss så vi har inte så många i vår närhet att fråga)

  • Emmasara
    Nightrod skrev 2015-01-23 10:11:34 följande:

    Vi kommer nog inte ha någon bröllopsresa, vi båda är lite hemmastadda plus att vi anser att det finns så mycket att göra runt om i sverige/norden.
    Den dagen då vi tröttnat på hemmalandet och förhållandet blir vardag, då kan det vara kul att ha världen kvar att utforska och glädjas åt att göra det tillsammans, vi vill inte göra det nu när vi ändå redan hoppar på små moln dygnet runt


     


    Istället blir det kanske en ny hoj till henne och mc:a runt i sverige under sommaren på småvägarna, det är njutning/lugn för oss..


    Sensommar 2014 Skrattande


    Okej, intressant tänkt där :) 
    ååh, en ny hoy skulle nog inte min sambo tacka nej till :P haha 

    riktigt fin bild 

  • Emmasara
    Plättis skrev 2015-01-23 10:36:29 följande:
    Vi kommer nog åka lite senare, det känns inte som att det är någon större poäng att åka utomlands när Sverige faktiskt brukar vara så fint på sommaren Men i typ november när det är kallt, tråkigt och grått vore det kul att ha något att se fram emot. 

    Eller så kanske vi åker på en weekend i Europa någonstans i sommar, jag håller just nu på att försöka lära mig tyska och min sambo gör sitt bästa för att lära sig några fraser på franska. (Hittills kan han diverse kärleksfraser och förolämpningar, så det blir nog inte Frankrike!) 
    ne om man gifter sig på sommaren så förstår jag absolut det, vi gifter oss i den 5e september och det lutar åt att ifall vi ska åka iväg där så tar vi en restresa då (blir oftast billigast) men jag vet inte riktigt, vi ska iväg med min släkt vid jul och nyår på en 2-3 veckors lång semester (dock får vi den betald så vi behöver inte tänka på den kostnaden iaf) men aa jag velar ganska rejält. Börjar tänka lite om man inte skulle åka en vecka till santorini efter bröllopet 
  • Emmasara
    crs skrev 2015-01-23 10:40:12 följande:
    Vi åker till Milano i en vecka, direkt efter bröllopet. Gifter oss i Linköping, åker till Malmö på kvällen, där vi övernattar för att morgonen efter flyga från Kastrup. 
    Att vi valde just Milano berodde mycket på att ingen av oss tidigare varit där, det var billigt att flyga dit, och vi hittade rätt schyst och billigt boende där på Airbnb. Dvs precis som vi hade tänkt och gjort även om det bara varit vanlig semester. :) Vi har en total budget för resan på 9.000.
    Till/från Malmö: 1000
    Hotell i Malmö: 800
    Flygtåg/-buss: 800
    Flyget: 2000
    Boende, 7 dagar: 3000
    har en i min klass som bor i Milano, ska ju vara så vackert där. 
    Men det var riktigt billigt det håller jag med om. Dock tror jag att ifall vi ska åka efter bröllopet så vill vi nog till något ställe där vi bara sola, bada och ta det lugnt, men vi vill inte åka till något ställe där vi redan har varit. 
  • Emmasara
    Allrakäraste skrev 2015-01-23 11:12:30 följande:

    Vi kommer nog att sticka iväg på någon form av "bröllopsresa". Att jag sätter citationstecken runt beror på att vi nog hade rest iväg även om vi inte gift oss :) När vi reser beror på hur mycket vi kan spara ihop men kanske inom 1,5 år efter bröllopet.


    okej, kan vara härligt att ha något kvar också, tror vi ska försöka komma iväg på en lite längre resa när vi väl har fått barn också. (typ vara borta i en månad eller något sådant). 
  • Emmasara
    Nightrod skrev 2015-01-23 11:25:03 följande:
    Du ser, hoj it is.
    Och då rekomenderar jag givetvis en Nightrod Flört
    haha, ja de är fina, tror dock min sambo är intresserad av något annat. han gillar att ut o leka med hojen (typ åka på bakhjulet och sådant) han har nu en ktm, 625 tror jag att det är
  • Emmasara
    crs skrev 2015-01-23 11:38:48 följande:
    Hehe, vilket olika perspektiv man kan ha. Jag/vi har en sexåring, och tycker det ska bli skönt att åka på semester utan henne. Hon är världens bästa, men att ta hand om barn är väl inte det allra mest avkopplande man kan göra direkt. 
    haha, som sagt vi har inga barn än. Men det vi tänker är att ta med mina föräldrar på den resan och så får de hjälpa till och vara barnvakt :P (för 2 år sedan var vi i thailand med mina föräldrar och där träffade vi ett par som hade 2 barn, ett var några år och den minsta var bara några månader, de skulle vara i thailand i 6 - 8 veckor och de hade med sig hennes föräldrar och det verkade så mysigt och härligt så det är väl lite det jag är ute efter. Men vi kommer säkert åka iväg innan det också (vi är en familj som åker utomlands ganska ofta)
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!