Inlägg från: Sofia2015 |Visa alla inlägg
  • Sofia2015

    Vi som gifter oss 2015!

    filibustern skrev 2014-06-17 21:40:52 följande:
    så kul! :D alltid roligt när man kan bära sin ring^^ fick själv förstora min förlovningsring, men det var innan datumet för förlovningen, så jag behövde itne vara utan den när vi väl förlovat oss. vad har du/ni funderat på för vigselring till den där? om ni inte ska bara ha den? 
    Jag blev helt tagen på sängen av frieriet, så jag hade ingen möjlighet att justera ringen innan såklart. =) Den är vintage, så då får man som ta den storlek som bjuds, men det blev ju hur bra som helst. Det roligaste var dock att min fästman köpte ringen som en silverring, men när vi lämnade in den på förstoring fick vi veta att det var vitt guld! Som att vinna på lotto, haha!

    Jag funderar på om det räcker med den här, jag bär aldrig ring i vanliga fall så en ring känns tillräckligt. Annars blir det en väldigt tunn enkel ring bara.
  • Sofia2015
    Emlanh skrev 2014-07-01 12:09:04 följande:

    Åhh vilken härlig sida, så kul att läsa allas tankar & planeringar! Jag hoppar gärna in här jag med... Vi planerar bröllop i juli 2015, trodde vi var galet tidiga med att boka festlokal & kyrka men nu ser jag att det finns fler. Vi bor i Uppsala men ska gifta oss i sthlm eftersom många familjemedlemmar & vänner bor där. Vi hade tänkt ett litet bröllop med de närmaste men nu blir det större ändå. Mitt största problem nu är gästlistan, så svårt att hålla ner antalet!


    Vi planerar också till juli 2015 och har enorma problem med gästlistan! Vi är uppe i nästan 100 gäster... och det gör att nästa problem uppstår: Lokal! Jag vill gärna ha en loge eller nånstans på landet där det finns fina omgivningar, gärna en stor trädgård eller en sjö eftersom vi vill ha vigseln utomhus. (Ingen som kommer på nån i Sundsvallsområdet??) Men vilken loge klämmer man in 100 pers på? =/
  • Sofia2015

    Alltså jag kan känna att det kanske inte är så himla bra med en stor släkt som man umgås med ändå... Alldeles för mycket folk.... jag har hört att Las Vegas är fint i juli!

  • Sofia2015
    Tingeling89 skrev 2014-07-02 09:48:56 följande:
    Haha de är rätt. Går det överstyr så får man helt enkelt fly landet. jag rekomenderar att du ser över tipsen på som finns lite överallt om hur man ska tänka vid inbjudning. Jag läste i en bröllopstidning med tio frågor man skulle svara ja eller nej på om varje gäst. helt plötsligt satt jag där och bara undra "Vrför sk jag bjuda den här människan som jag inte sett på två år bara för att vi råkar vara släkt??"
    Jag tror att jag kommer få acceptera att vi blir 100 pers och sedan anpassa menyn utifrån det... Soppa på en spik och allt det där :)
  • Sofia2015
    BlivandefruHallqvist skrev 2014-07-09 14:46:25 följande:

    Hej, jag är ny här på sidan och hittade denna tråd, jag och min fästman planerar ett bröllop i Juli 2015 på bolmsö i småland.
    Jag funderar på att börja planera och fixa redan nu, har hört många som började flera år innan och planera.
    När började ni? och vad är bäst?
    Mvh, Linda.


    Vi planerar också till juli 2015 och har precis börjat. =) Lokalen och temat känns viktigast att få klart, så kan resten få komma eftersom. 
  • Sofia2015
    IdaMarie skrev 2014-07-10 09:32:08 följande:
    jag såg ett par som fotografera 12 timmar för 5000 kr.
    www.emy-photography.com/

    Jag och min man ska förnya våra löften den 29 augusti nästa år. Vi blir mellan 35-40 personer och har en budget på 30 000 kr.
    Mitt tips är att inte snåla för mycket på fotografen. Bilderna gör enormt mycket för att du ska minnas alla aspekter av din bröllopsdag, du kommer själv vara så snurrig så du glömmer mycket av dagen. Hittar ni en billig fotograf så kräv att få se exempel från tidigare bröllop och gärna referenser!
    Annars är det bättre att kanske bara ha fotograf till porträtten och låta gästerna plåta resten.
  • Sofia2015
    filibustern skrev 2014-07-14 10:28:34 följande:
    går segt. min karl är ju väldigt oengagerad så jag tycker det mesta bara är tråkigt.. men har sökt mycket på Frisyrer senaste dagarna.. det är så svårt! hittar INGET jag känner att "DEN DÄR VILL JAG HA!" eller i alla fall pröva och se om den passar mig. vill helst ha en frisyr.. där jag SER korthårit ut, men jag har långt hår.. :P  dessa, och liknande är väl någorlunda bra: 

    den här sista finner jag.. rätt så läcker faktiskt. väldigt -90, men va fan.. :P har ca 25 bilder på olika fisyrer och alla tycker min karl är ful eller hyfsat ful.. speciellt svinrygg hatar han, själv har jag sagt, att hittar jag inget speciellt, så får det bli en svinrygg haha :P men ja vet inte hur ja ska göra! :(( bild nr två gillar jag också faktiskt. och så börj ajg ju ta med i beräkningarna att jag vill kunna ha en brudkrona på mig. virkad.. alt. ett typ virkad diadem-aktig sak. 
    Jag tror jag gillar andra frisyren bäst faktiskt! Inte så stelt. =)
  • Sofia2015

    Måste bara berätta!
    Min syster ringde förra veckan och sa att det hade kommit in en bekant till en kollega på jobbet som jobbar som studiofotograf. Han hade frågat om nån kände nån som skulle gifta sig, för han hade fått en hel bunt brudklänningar som han skulle plåta, och nu fick han inte skicka tillbaks dem.

    Behöver jag säga att jag nästan attackerade syrran med frågor när hon ringde? Vi ska dit och titta på dem imorrn! Hoppas de inte är size 0 bara... Tungan ute

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!