Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
 • filibustern

  Vi som gifter oss 2015!

  måste bara tillägga att ETSY är en underbar sida att hitta inspirationsbilder på! vad har dom inte liksom?? speciellt om man ska göra mycket själv! 

 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-07-18 20:39:50 följande:
  filibustern - du får helt enkelt se till att inte göra det för stort! Det är ERT bröllop, ingen annans. Vet precis hur du menar dock, jag var likadan förut men nu tänker jag mer att om de inte gillar det så kan de alltid åka hem istället. :) 
  true! 
 • filibustern
  bröllop2015 skrev 2013-07-19 07:21:52 följande:
  Woho, m2b verkar gilla iden om att ha bröllopet den 10 oktober på vår 10-års dag. Han muttrade lite åt mig däremot då han själv föreslagit det tidigare men då har det varit jag som avfärdat det pga vädret. Tror ni att det fortfarande är vackert färggrant ute i början av oktober eller är det bara grått och trist då? 

  Sitter klistrad vid modcloth.com och kikar på skor, strumpbyxor och eventuellt klänning (velar mellan att ha en kortare mer retro klänning eller en längre i spets). Och så är jag på jakt efter en fejk päls eller annat att ha när vi viger oss då det antagligen blir utomhus! 
  å vad roligt :D oktober är ju, som ellie01 säger, väldigt klurig månad. liksom är september. man vill ju ha det vackert höstiga, men i början på september kan det vissa år knappt ha börjat bli höstfärger, och i oktober kan det vara fint ELLER snö på backen. men det är ju i början på okt ni vill gifta er, så chansen är ju större att det är höstigt och vackert^^
 • filibustern

  otroligt att det finns riktiga pälskläder än idag... jag har tänkt, om det blir mot vinterhållet eller nåt, att min moster ska få sticka mig en kappa :) 

 • filibustern
  Artemiss skrev 2013-07-19 16:25:35 följande:
  bröllop2015 - Gå ut i naturen i höst vid samma tid som ni tänkt gifta er och titta runt, det borde ju se ut liknande. Sedan ett höftskott men kanske man kan frysa in löv om färgerna kommer lite innan det är dags, man kanske kan spara grönt-rött till och med. Eller måla dem med typ lim? Jag är alldeles säker på att vi pysslade med löv när vi var små och fick dem att hålla sig på nåt sätt.
  man kan ju torka bladen! :) höstlöv håller sig riktigt bra färgmässigt som torkade. gröna blad har jag för mig också gör det. OM det blir på hösten kommer jag mest troligt samla in löv ett år innan. ska använda bladen (oavsett om de är grön eller höstiga) på bl. a inbjudningskorten, på glasburkar (ljus) m.m. frågan är då.. kan man pensla på typ tapetlim eller vanligt liv PÅ löven? borde väl gå.. ?
 • filibustern
  Tessa skrev 2013-07-20 18:20:18 följande:
  Hej hej,

  En till 2015-brud här! Glad Igår hittade vi vår anläggning där vi både kommer ha vigsel och middag med fest! Och kunde efter två års förlovning (och efter två års BT-surfande) äntligen sätta 25 juli eller 1 augusti 2015 som datum! Skål

  Det som kommer avgöra datumet är tillgängligheten i första hand (inväntar svar från vår kontakt as we speak) och när min bästa vän pluppar ut sin bebis (vill inte krocka med en födelsedag där - hon ska ju trots allt vara en av mina brudtärnor!).

  Sitter här och ler fånigt. Skrattande Härlig känsla att kunna sätta datum! 

  ellie01 - tack för checklistan! Här är en annan strukturfascist! Flört 
  grattis grattis! väntar själv på att fästmannen ska besluta om datum. efter snart 4 års förlovning är man lite otålig.. :P 
 • filibustern
  Tessa skrev 2013-07-20 18:37:36 följande:
  Tack tack! Haha jag kan tänka mig det!

  För oss var det mest att vi väntade på att båda ska ha jobb och inte studera längre så vi har råd att spara. Jag har givetvis halvt planerat hur jag vill ha bröllopet redan och vi har så smått tittat på olika anläggningar och tagit in priser och offerter. Men det var faktiskt fästmannen som själv tog initiativet förra veckan att åka ut och titta på vår favorit-anläggning. Det kom efter att vi varit på en väns bröllop. Flört 

  Förhoppningsvis lossnar det för din fästman också. Du får hitta en "trigger" för honom. Tungan ute 
  joo. har sagt att jag vill gifta mig 2015. punkt. det eller inte alls. har också planerat bröllopet sen 2011, då jag "friade" till han första gången (fråga om vi skulle gifta oss, fick ett nej.. och många nej därefter). så mycekt har jag ju gjort redan. men jag vill ju självklart att han ska vara med, så nu har han fått i uppgift att skriva ner hur han ser "sitt" bröllop. jag har redan gjort det, sen ska vi läsa varandras och komma till något mellanläge^^
 • filibustern
  ellie01 skrev 2013-07-21 11:05:20 följande:
  Sudditjuven Artemiss Jag vet! jag suddade ut de posterna rätt fort :P 
  Som sagt dom räknar ju med i princip allt! 

  Insåg att vi också kommer att ha varit tillsammans i 10år 2015! haha!

  Vi var på ett bröllop igår som tyvärr kändes väldigt ihop slaffsat och oplanerat :( det fick mig att verkligen vilja börja planera allting redan nu!  Jag vet att man kan göra ett fantastiskt bröllop på liten budget men det krävs planering oavsett.. Men huvudsaken är att brudparet var nöjda, vilken jag tror att dom blev  
  hehe. några fler som firar 10 år 2015? :P
  det är jag OXÅ orolig över.. att allt ska kännas "ihopslafsat" trots planeringen.. :P 
 • filibustern

  vad tror ni? den övre var ju väldigt fin. och i en färg som gör att dels känns det bröllopigt, men även så kan man ha den flera gånger sen. dock är ju den vita.. liksom vit. 


Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!