Inlägg från: Cammyr |Visa alla inlägg
  • Cammyr

    Vi som gifter oss 2015!

    Åhhhh alla tankar låter jättebra :) vi pratade om musik ikväll och funderar på air, Bach som ingång, from this moment som solosång, en dikt och nån utgångsång. Vi skojade om ABBAs i do i do i do haha. Får se vad det blir. Vi vet dock inte vart ceremonin kan vara än men festen blir kanske i en idrotts stuga nära Borås. Har inte bestämt oss än. Jag vill göra det speciellt inte bara in och ut utan en ceremoni. Hoppas vi kan det. :)

  • Cammyr

    har haft ett par dagars semester och pysslat pa eftersom det har vart daligt vader har. Sa, ska forsoka lagga upp en bild pa lite pyssel.  Forsta ar utsidan pa vara inbjudningar. Andra ar en av vara bordnamn, vara initialer och namn pa en av james' favvo surfspots. Tredje bilden ar pa vara vasar och inbjudningar. Vad tycks? Inbjudningarna kommer naturligvis ha text i, men detta ar insidan. Hoppas bilderna kommer bra. Brukar ha problem med teknik! haha! 




  • Cammyr

    Ser roligt ut :) grattis!! :) har satt mamma på att ringa lokaler i närheten av där dom bor. Hon är bra på att få det hon vill ;) eller det vi vill. Www.notonthehighstreet.com/theiconiccakecompany/product/giant-custard-cream-silicone-cake-mould vi ska göra tårtan i denna formen. Eller James bror ska göra den. Sen ska vi ha kakorna, små custard creams runt tårtan. Tror det kan se roligt ut och få lite brittiskt med :) ska ha drömmar oxå och andra svenska kakor :) och så något australienskt.

  • Cammyr

    Den går inte att köpa längre när jag tittade närmare :( hoppas att den finns snart igen. Annars har jag en hjärformad form som skulle vara fin med :)

  • Cammyr

    Hej hej tjejer, haft lite mycket att göra med jobb så inte varit inne här så mycket men, har börjat prova klänningar hittat en jättefin men är för dyr. Så nu ska jag leta begagnad eller samplesale eller kina eller nått. Har nästan gjort färdigt våra inbjudningr också phew! Hur går det för er? Xx

  • Cammyr

    Ska forsoka lagga upp en bild nar jag kommer hem :) Jag borjade prova lite klanningar for att jag va lite sugen pa att se vilka stilar jag passar i. Ska sen bestalla fran internet tror jag eller om jag hittar 'min' klanning med ett billigt pris pa ebay eller i en Sample Sale eller nagot. men ska inte kopa nu, lite tidigt eftersom jag haller pa och ga ner i vikt. :D Men maste saga att stilen jag trodde jag skulle passa i, passade inte. Valdigt forvanande maste jag saga!

    Ska vara sjukskriven nu i tva veckor sa kommer nog hitta lite grejer att pyssla med. Aker hem till sverige i jul, ska forsoka hitta en lokal da :)

    Ah tessa ideen med spegel under ljus lat ju jattebra!!! Ska man ha levande eller sadana dar batteridrivna ljus? Mamma klagade pa att det skulle bli for varmt med levande ljus. Vad tror ni? Ska gifta oss i Juni.

    Har funderat pa ett sadant photshoot oxa Tessa. Skulle vara spannande, speciellt om jag kanner mig lite mer bekvam med min kropp da. :)

  • Cammyr

    Jag bodde i London i dryga 7 ar men har nu flyttat ner till Cornwall. M2B ar surfare sa det var jag som fick flytta kicking and screaming... NOT! Haha, alskar att bo har, att man bor med utsikt over havet skadar ju inte precis :D Vart i London bodde du? Bor du i Sverige nu?

  • Cammyr

    Jag bodde i Canning Town i 1 ar. sen fyttade jag till Hither Green och bodde dar tills jag flyttade ner till Cornwall i December forra aret. Gillade Hither Green! :) Pluggade pa University of Greenwich och spenderade mange utekvallar dar! Saknar det ibland!

    Vi funderar pa att flytta till Wales, battre jobb for mig och surf for James Skrattande och narmare flyplatser for att flyga till Sverige.

  • Cammyr

    halla! :) Har varit borta ett tag da jag har flyttat till wales och brollpsplanerna lag pa is, men nu kor vi igen! Har bytt helt andring! Nu blir det 1/8/15 istallet for Juni :) Och det blir svart, blatt och vitt fargtema, (lite gotiskt) med min M2B's surf intresse som detaljer och flaggor som bords'namn' eftersom vi ar lite galna! (en svensk, en australiensare, som bott i England, och sen Cornwall och nu wales med aboriginal slaktingar) PHEW! Sa vi tankte ha olika flaggor och symboler som bordnamn. Tyckte vi var lite roligt :). har anlagt om ett datum till lokalen oxa (Sjomarkens IF om nagon vill googla!) Jattefin lokal! Far reda pa denna veckan om den ar ledig. Tror det kan vara fint I augusti eftersom vi hoppas att vi kan vara ute storre delen av dagen. Kommer borja pyssla igen snart, ska behalla mina blaa pyssel detaljer men dom rosa aker i soporna! HAHA! :D Sa det kan ga!!!!

    Hoppas alla andras planer gar bra! :)

    Vad har ni fatt for priser for blommor dom som har kommit sa langt? Jag ar orolig for hur mycket bnlommorna kan fa budgetten att springa ivag.

    Provade en klanning igar oxa, Har forsokt lanka en lank men vet inte om det gar sa laprimabridalwear.com/gallery.htm ar hemsidan och klanningen ar LP0011 men jag vill gora om den till sweetheart neckline och svart lace belt i midjan med nagon sorts antik brosh :) 

    Sa nu ar min essay om uppdateringar klar ;)

    XXX



     
  • Cammyr
    Miss BW skrev 2014-03-09 22:15:25 följande:
    Hej!
    Jag kan verkligen inte låta bli att planera och fundera. Jag andas bröllop just nu och sett alla serier och program som rör bröllop. Jag har just nu bokat och betalat deposition för festlokal och preliminärbokat Malin Nylén som fotograf.

    Vi kommer att gifta oss i Täby Kyrka den 27 juni 2015 (har inte bokat än för det får man inte göra förrens i augusti) och festen ska hållas på Karby gård. Vi kommer vara 50 st så det blir ett litet intimt bröllop men det passar vår smak. (tror inte jag skulle få till 100 pers om jag ens försökte, känner inte så många och har en väldigt liten släkt). Tungan ute 

    Har tittat på bröllopklänningar också och hittat en kina-klänning som jag bara älskar. Är dock lite nervös för att beställa en kina-klänning så jag håller emot, men oj så vacker den är.


    www.landybridal.co/ball-gown-strapless-chapel...
    Vilken klanning!!!! Jattevacker! :) xx
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!