• mtep

    Vi som gifter oss 2015!

    SofiaF skrev 2015-04-18 20:12:03 följande:

    Här är mina ringar :D
    Den breda är förlovningsringen och den smala är vigselringen, är super nöjd med hur den blev och de blev jätte fina tillsammans :D


    Snygga ringar!!!! Påminner väldigt mycket om mina! Solig

    Hehe håller med dig att detta är ett bra forum när m2b eller ens vänner inte riktigt alltid är lika intresserade som en annan på "bröllopstugg" Tungan ute
  • mtep
    Eriikah skrev 2015-04-21 10:54:33 följande:

    Vi har valt att ha ett live band, dom är bara två med gitarr och resten playback, för att få enligt oss lite festligare stämning. Skulle vi inte haft det hade jag nog föredragit en DJ mest bara för att om man använder spotify har det en tendens till att folk går och byter låter mer eller mindre konstant. Vilket jag tycker är väldigt störigt. Beror iofs på hur tillgänglig "speldosan" är.


    Vi har valt Spotify men kommer försöka gömma datorn/plattan så folk inte byter. Funderar på att lägga upp spellistan så gästerna redan nu kan lägga till låtar de vill höra.

    Vill inte sätta någon sluttid på festen. Är gästerna kvar vill vi oxå vara kvar å dansa hela natten. Lite trist om man bokar dj till kl 1 men vill dansa länge. ;)
  • mtep
    crs skrev 2015-05-07 16:29:04 följande:

    Haha, oj! Vad spännande, och också tråkigt. Eller bra... Haha :) 

    Sambons best man frågade mig nyss om lista på de snubbar vi bjudit till bröllopet, så han kan fixa svensexa. Och nu är jag sååååå nyfiken, och jag älskar att lägga mig i saker men jag får inte! Och jag är jättedålig på att hålla hemligheter. Nu är väl inte "det händer en svensexa" en supergrej i sig, jag vet ju inte vad han tänker sig att de ska göra eller så. Men jag tror inte Henke förväntar sig en sexa, så det är ändå något jag kan avslöja. Och jag är verkligen dålig på hemligheter, jag berättar ju alltid allt för Henke. Och jag kommer bli så avis när han är iväg på sexan, det verkar ju superskoj att hänga med de snubbarna en kväll! 


    Ja det är svårt att inte kunna prata om svensexan med sin blivande. Jag har "problemet" att jag skulle vilja fråga min sambo vilka grabbar han skulle vilja bjudas in (han som håller i den bad mig kolla); men liiiite svårt ju. Jag har killkompisar som mest är MINA vänner och de kommer ju inte vara med på möhippan men även om de känner min sambo väl så hittar de ju aldrig ihop nåt utan att jag är med!!! Så svårt tycker jag!!
  • mtep
    SofiaF skrev 2015-05-28 12:49:00 följande:

    Jag har en annan sak jag skulle vilja kolla hur ni bemött och gjort.

    Vi har börjat fundera på bordplaceringen och tanken är ju att inte sätta alla som redan känner varandra tillsammans utan blanda nya och gamla bekantskaper. Vissa av våra vänner som man vet är lite blyga och inte helt bekväma med nya människor försöker man ju placera tillsammans med någon de redan känner så att alla är bekväma. Vi har tänkt att respektive (sambo eller gifta par) sitter snett mitt emot varandra och förlovade par bredvid varandra såklart. Men, jag har flera stycken som haft önskemål/invändningar (kalla det vad man vill) på var och med vem man vill sitta och jag har totalt tappat konceptet för att försöka tillgodose allas behov...

    Hur gör ni?? Det här börjar kännas omöjligt...


    Vi tänker göra det "enkelt" för oss och istället ha en lek, tex att killarna får kasta pil om sin plats/bordsdam.
  • mtep

    Det som talar FÖR bordsplacering tycker jag är att om ett gäng som känner varandra väl sätter sig vid ett bord och kvar blir 1-2 platser. Då är det ju ganska trist för den/dem som hamnar där, lite "utanför".

  • mtep
    SofiaF skrev 2015-06-26 10:42:05 följande:

    Vi hade OSA igår och väntar fortfarande svar från ett par... Har ni fått svar från alla?


    Vi har sista OSA på onsdag och väntar oxå svar från några. Hur tycker ni man ska gå tillväga? Utgå ifrån att de inte kommer eller kontakta och påminna lite försiktigt?
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!