Inlägg från: liselotte |Visa alla inlägg
  • liselotte

    Vi som gifter oss 2015!

    Ingen här som kommer att gifta sig runt jul och nyår 2015??
    Vi har satt datum den 26 december 2015

  • liselotte
    Mickis85 skrev 2015-01-03 18:46:28 följande:

    Är det någon annan som har funderat på att hyra bröllopsklänning?
    Var i Linköping och provade bröllopsklänningar i fredags och hittade en av märket Bella som skulle kosta 7000 kr, den i butiken satt nästintill perfekt (behöver bara gå ner julkilona). Den kan jag få hyra för 3500 kr, ganska dyrt men jag antar att det också kostar endel att kemtvätta den. Dessutom får jag med underkjol utan extra kostnad. Det känns skönt att ha den möjligheten om jag inte skulle hitta något bättre. 

    Provade också Lilly klänningar men de satt inte lika bra som Bella märket:)

    Bifogar en bild på klänningen jag kan hyra.


    Jag har haft funderingar på att hyra också. men jag är mer sugen på att köpa egen. För där jag bor tycker jag inte att dom har så mycket i sortimentet där dom hyr ut. Mest bara A-linje klänningar och jag vill ha en sjöjungfrumodell. då jag trivs mer i dom efter att ha provat olika modeller.
  • liselotte
    almami skrev 2015-01-04 16:44:15 följande:

    Hej!


    Jag och min sambo ska gifta oss 13 juni 2015  


    Jag håller på och kolla runt på Kinaklänningar... nån som vet hur denna ser ut i ryggen, blixtlås, knappar eller snörning?


    har sett en liknande klänning. kommer inte ihåg vart men ska kolla upp det. men på den var det dragkedja och såg likadan ut bak som fram.
  • liselotte

    Och här är en till som har satt ett datum och bokat kyrka. Var lika bra att boka nu då det är den 26 december 2015 och min klänning beställs nog denna månad eller nästa månad Hjärta

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!