Inlägg från: PiaB igen |Visa alla inlägg
  • PiaB igen

    Vi som gifter oss 2015!

    Här hoppar jag också in Vi gifter oss den 3/6 och allt planerande är klart. Ska bara bestämma meny så småningom. Vi har inget tema, mer än att bröllopet sker på en vingård. Vi är väldigt intresserade av vin och älskar att komponera en måltid med rätt vin. Så mer vi än så blir det inte

    Vi blir kanske 12 personer så det blir litet och intimt. Mina döttrar ska vara tärnor, deras klänningar, liksom min är köpt redan. Mina skor också och våra ringar. Så vi kan bara luta oss tillbaka och drömma om det i höst och vinter. Vi har en weddingplanner på plats som sköter om alla bokningar och påminner oss om saker i god tid. Hon är också bra på att förhandla ner priserna eftersom hon är lokal och har kontakter.

    Det vi inte bestämt är vad gästerna ska göra efter vigseln då vi ska åka iväg lite med fotografen. Funderar på en vinprovning med lite tilltugg, och en rundvandring på gården. Bara det att jag också vill vara med på det

    Ska bli kul att följa era planer

  • PiaB igen

    Gissa om jag fick panik när ena dottern säger: mamma, du vet att jag kanske tar studenten när ni gifter er... Nämen alltså det händer ju inte! Kontrollfreaket som tänker på precis allt, hur gick det till! Så det var bara att vackert börja dra i alla trådar, prata med vår kontakt på Malta, och boka om allting. Som tur var gick allt att ordna, men vilken panik. Slutet gott allting gott. Vi kan vara med på hennes student och hon på bröllopet. Puh!

  • PiaB igen

    Vilken fin kyrka filibustern! Grattis Visst känns det lite mer på riktigt när platsen är bokad?

    Idag var vår sista anmälningsdag för gästerna. I helgen ringde vi några som sagt att de "nog" kommer, varav ett par tackade nej och en kommer. Det som stör mig är att sambons ena bror med fru inte svarat någonting! Så jäkla dåligt! Han har sagt till en annan bror tidigare att de nog inte kommer. Men inget till oss, och som sagt inget svar nu. Är inte det jättekonstigt och skitdåligt att inte svara när ens lillebror ska gifta sig?

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!