Inlägg från: josierosie |Visa alla inlägg
  • josierosie

    Vi som gifter oss 2015!

    Elenaproblema skrev 2014-08-02 14:55:23 följande:

    Oj vad ni alla är duktiga och välplanerade! Jag har själv bara idéer än så länge men datum är satt och lokal är spikad, vi skall vara i min pappas lada och ha dans på logen efter middagen. Jag är en sådan som gillar loppisar och tänkte fynda det mesta på landets olika guldgruvor. :) Eftersom vi tänkt oss ett ganska enkelt, lantligt och bohemiskt bröllop, är det alldeles för tacky att köra vigseln barfota? Sen har jag en tanke om att ha långt lockigt hår, men vill ha tjockare då och skulle behöva sätta in extensions..

    Jag hade också en tanke på om jag skulle sy klänningen själv men jag är inte speciellt bra på att sy så jag kanske får släppa den idéen och köpa mig något, alternativt sy upp hos en sömmerska..

    Är det någon som planerar en borgerlig vigsel och har tips på hur man skall "fylla ut" den? Det går ju ganska fort.. Och toastmasters, vad verkar bäst? Två par som kan planera och som man lämnar lekar och sånt till? Eller ett par? Känns ju enklast om två par kan bolla med varandra?

    Ni ser vad velig jag är, och det känns som att ni alla har sån koll! Tipsa mig! ;)


    Vi ska också ha en borgerlig vigsel och tänkte fylla ut med en eller två sånger samt kanske uppläsning av en dikt. Angående Toastmaster så räcker nog ett par gott och väl, de kan ju bolla med er? :) 
  • josierosie
    litenkaka skrev 2014-07-27 11:13:36 följande:

    Vad har ni för budget, om man får vara nyfiken :) jag har kollat runt lite på vad saker vi vill ha kostar för att få en maxgräns men hoppas vi hamnar under den. Ca 70 000:- har ci nu och ungefär 70 gäster


    Vi kommer också ha cirka 70 gäster och har satt budget på cirka 70 000 och max 80 000. För det blir väl alltid mer än man tänkt sig? ;) 
  • josierosie

    Hej alla blivande! 

    Jag har läst in mig en del i tråden nu och hoppar in! Vi gifter oss den 18 juli 2015 i Flädie utanför Malmö. Det enda vi egentligen har bokat är lokal, men har gjort upp en ganska bra planeringsplan för allt som ska göras och har en tydlig bild över hur vi vill ha allt. Har även tillfrågat alla nyckelpersoner som har svarat ja :)

    Jag skulle dock vilja höra mig för om någon känner till en cateringfirma i skåne som ordnar grillbuffé? Vi tänker oss ett helgrillat lamm eller gris utanför lokalen samt tillbehör. Gärna att de även ordnar tilltugg till minglet samt nattmat! 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!