Inlägg från: camwic |Visa alla inlägg
  • camwic

    Vi som gifter oss 2015!

    Jag är inte ens förlovad men vi ska gifta oss nyårsafton 2015. Vi förlovar oss i år för jag är sådan att jag vill vara förlovad i ett år och sedan gifta mig. Han fria inte ens utan sa bara att vi ska gifta oss 2015 och ja sa ok. Har aldrig ens tänkt tanken på att gifta mig förut. Men han är min bästa vän och jag vill spendera hela mitt liv med honom. 

    Planerar ni ert bröllop? Jag håller för fullt på med budget, planering, gästlista, save-the-date-kort (eftersom vi har ett sådant datum, så vill jag vara ute i riktigt god tid så att hans familj hinner hitta boende (vi ska gifta oss i 60 mil hos min familj), inbjudningskort (alltså inte skicka ut korten men designa dem och göra dem precis som jag vill). Leta klänning, kolla inspirationsbilder för tårta och brudbukett. Desstom har jag fastnat på www.etsy.com och deras underbara utbud av ja ringar, halsband, tiaror. Jo jag ska ha en tiara, efter att ha kollat runt på etsy så jag ska ha en tiara :)
    Är jag konstig eller bara väldigt förväntasfull?

  • camwic
    josefjun skrev 2014-01-27 16:00:57 följande:
    etsy är fantastiskt! är där inne och kollar var varranan dag ;) vill ha typ allt haha!
    Du är Inte konstig! Absolut inte. Enda sen vi bestämmde att vi ska gifta oss så har ja varje dag googlat kollat och haft mig! hehe.

    Idag kom även min klänning på posen! Snart kommer en vännina och ska hjälpa mig knyta på den ordentligt. Bara dragit på den snabbt nu och den verkar sitta som en smäck! Kvaliteten är faaantastsik! Hittils är jag sååååååå nöjd!
    Ohh vad underbart josefjun, vart beställde du klänningen från? Har hittat min drömklänning men törs inte beställa den ännu. Är ju ändå ett år kvar så tänkte att jag väntar lite... om jag kan hålla mig :). Etsy är underbart, alldeles för underabart, plus att det är lite annorlunda så man känner sig lite ensam med grejerna och inget man köpt på glitter. (inget fel på glitter men på mitt bröllop vill jag vara ensam och vacker och bara ha saker som ingen annan någonsin ha tänkt på) :). 
    Hoppas klänningen sitter som en smäck och du är underbart vacker (huvudsaken är att du tycker det) :) 
  • camwic

    Fick höra en sak av min kompis som gifte sig i sommras. Att brudar "alltid" går ner i vikt inför bröllopet, vare sig man har tänkt det eller inte. Det var sömmerskan som sa det åt henne. Klänningen hon ville ha var på tok för liten, enligt min kompis, men sömmerskan sa nej den blir perfekt. och tro mig hon var vacker som en dröm på bröllopsdagen. Så tänkte man kanske ska ta det med i beräkningen om man ska beställa klänning. 

  • camwic

    Låter super det


    josefjun skrev 2014-01-27 18:25:26 följande:
    ja har precis genomgått en förändring och tappat ca 50 kg :P har inte speciellt mkt mer fett att gå ner.. tränar 3-4 ggr i veckan.. och kommer nog hålla denna kroppsformen så länge ja bara kan :)
    Låter super det josefjun!! Har själv gått ner 50kg men har en hel del att ta av så var väl lite av en förhoppning för min del :). 
  • camwic
    josefjun skrev 2014-01-27 18:26:48 följande:
    här kommer några bilder på mig i klänningen.. ignorera håret ;)


    Vad du var vacker!!! Satt som en smäck :)
  • camwic

    Sitter och budgeterar lite nu, har hittills använd penna och papper. Men nya versioner av Exel har en mall för bröllopsbudget och den är riktigt bra. Du skriver in vad du tror saker ska gå på, när du sedan köpt det skriver du in den faktiska summan och så räknar datorn ut allt. Mitt bröllop som jag hade budgeterat 30 000;- på papper blev helt plötsligt 46 000:- Jäkla program :). (mesta är resekostnad jag har även räknat med våran bröllopsresa som går före vårt bröllop, ja vi är helt galna, vi är ju inte ens förlovade ännu, det kommer 4/11-14) :)

  • camwic
    Petraksa skrev 2014-01-28 08:30:58 följande:
    Gud vad ni är duktiga tjejer!!
    Jag har hittills gått ner 18kg och har 25-30 kvar. Men det ska väl gå på 1,5 år eller? Hoppas verkligen det iallfall.

    Hur har ni alla lyckats så bra?! Jag menar 50kg är riktigt mycket att gå ner, det 'är ju som en hel liten person! :) 
    Jag vägde 152 när jag började. Det är tre personer, så är så glad när jag bara väger som två små personer :). Jag älskar mig själv nu, kan se mig själv och inse att jag ser bra ut. Jag tror på min man när han säger att jag är snygg och sexig (inget jag gjorde innan, då var jag säker på att de bara jävlades med mig). 
  • camwic
    filibustern skrev 2014-01-29 11:08:11 följande:
    josefjun skrev 2014-01-29 08:23:41 följande:
    Min sambo är likadan :( Jag försöker tvinga ur han någr tankar eller ideer men han säger bara "de fixar du så bra".. Blir toookig.. Vill att han ska komma med några egna åsikter ju.
    ja om han så ens sa det! han liksom bara "är det om bröllopet (irriterat)?". ja? "ja jag förstod väl det" och så försöker han hålla sig de få sekunder det tar att visa han nåt.. -.-

    men än mer förbaskad blir JAG, när han någon gång kommer och "ja jag får då inge bestämma". NE DE E DÅ INT MITT FEL :P 

    man får ju som känslan ibland att han inte VILL gifta sig.. =/ 
    Min är likadan (han har ändå varit gift så han borde förstå) jag tycker vi börjar köpa och bestämma nu så vi inte står med en jättekostnad och måste fixa allt nästa år på en-två månader. Jag kommer vara stressad nog. Men men... Det jag får till svar är ja men det kan vi väl bestämma sedan. Så ger honom förslag och de får han säga ja eller nej till. Och även varnat honom att nåde Gud om han kommer nästa år och säger något liknande som att han inte fått tyckt till alls, eller att det bara är mitt bröllop. 
  • camwic
    Madicken skrev 2014-01-29 17:27:39 följande:
    Hej brudar! Vi har inte satt nåt datum utan jag bara spanar lite och göttar mig i bröllopsvärlden! Solig 

    Ser att ni diskuterar männens delaktighet i planerandet. 
    Min karl vill spara ihop en rejäl summa och sedan köra.
    Jag är tvärtemot övertygad om att det är bättre att köpa på sig saker till bröllopet lite då och då när man hittar nåt eller har några spänn över. Kan ju vara för att man är så ivrig och lycklig men min fråga är;
    Hur gör ni??
    Spara ihop summan eller göra inköp under resans gång?
    Vi har en budget, bestämt färgtema och på ett ungefär på vad vi ska ha. Sedan så köper vi lite allt eftersom, det vi behöver ha, så bockar vi av, skriver in i budget och så. Eftersom vi har nästan två år kvar så kan vi ta det lugnt och köpa när det är bra pris, leta via e-bay osv (vi ska göra inbjudningskorten själva hittar inget i vår stil). Samma med dukar, kom på att vi köper billiga lakan från ikea som vi klipper sönder och broderar på samma mönster som vi har på inbjudningskorten så får vi snygga löpare som vi definintivt är ensamma om för en billig peng. Tänkte även köra vita lakan som duk. 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!