Inlägg från: nallysally |Visa alla inlägg
  • nallysally

    Vi som gifter oss 2015!

    Hej, vad roligt med en tråd för brudar 2015! Jag och min sambo har nyss bestämt oss för att gifta oss någon gång under 2015, antingen vår/tidig sommar (typ maj,juni) eller september! :)

  • nallysally
    filibustern skrev 2013-12-07 20:34:54 följande:
    grattis grattis! och välkommen till gruppen^^ har ni börjat planera något eller har ni bara bestämt år? :) 
    Det kommer inte vara i kyrkan i varje fall och det lutar åt ett lila tema med inslag av rastafari. Och inte då alla färger (då vi kommer ha lila...) men vi kommer dansa till Love me hold me med Job2do (eller gå in till den låten) och så kommer musiken vara reggae (vi är på reggaenördar). Skulle vilja hitta massa små buddhastatyer och placera ut. Låter det jätterörigt?
  • nallysally

    Jo jag vet att det är lite rörigt än så länge, men vi har precis börjat prata om tema och så! Tror det kommer bli så att huvudtemat är lila-svart eller lila-silver och så med endast inslag av vår älskade buddah :) Han kommer mest bara finnas i bakgrunden. Tror det kommer bli skitsnyggt när jag börjar pyssla med det!

     

  • nallysally

    Ja precis!
    Har suttit hela dagen, eller så mycket min 3månaders tillåtit ;) och kikat på olika dukningar mm i lila-silver! Finns ju hur mycket fint som helst! Hur ska man kunna bestämma sig haha!

  • nallysally

    Sitter och kikar på vigselring.. Skulle väldigt gärna vilja ha en i silver då jag älskar silver, men min förlovningsring är i guld.. Kan man blanda så eller blir det "fel"? Funderar dock på en att ta en vigselring i silver och guld, då får man ju med guldet också..

  • nallysally

    Klänningdelen "löst". Bästa kompisens mamma kommer sy den! Så då har hjag löst det, och även gett mig mer att tänka på.. HUR sjutton vill jag ha den?

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!