Inlägg från: LadyS |Visa alla inlägg
  • LadyS

    Vi som gifter oss 2015!

    Hej alla blivande äkta makar!


    Jag är ännu en som ska gifta mig i augusti 2015, närmare bestämt 15 augusti :)
    Vi kommer hålla till i Norrköpingstrakten eftersom jag är därifrån och jag har en del äldre släktingar som inte skulle orka/kunna åka till Stockholm.


    Just nu sitter jag och funderar över hur jag ska fråga mina tilltänkta tärnor om de faktiskt VILL vara mina tärnor. En av dem träffar jag ganska ofta, men de andra två väldigt sällan. Så det lutar kanske åt att skicka ut förfrågan via post (är inte riktigt bekväm med att prata i telefon tyvärr). Vad tycker ni om den idén?

  • LadyS
    filibustern skrev 2013-11-19 15:12:38 följande:
    funderar också på hur jag ska fråga min tänkta tärna.. vi bor bara någon kilomet ifrån varandra så jag vill göra det face 2 face... men hur? bjussa på fika och bara fråga? ge henne en present? ta fram vinflaskan? det är svårt, jag tycker det är nästan lika viktigt att det ska bli perfekt, som när jag friade till fästmannen :P

    skicka via post tycker jag låter bra! du kan ju kanske fråga den du träffar oftare, mellan 4 ögon, och skicka brev till de andra två? kanske lite orättvist, men jag vet inte vad som orsakar att du inte träffar de andra två så ofta, om det är avstånd? då är det som svårt.
    Ja, precis. Den ena tärnan bor jag jättelångt ifrån och träffar kanske bara en gång om året, men samtidigt är hon min allra närmsta vän och hon och jag har gått igenom så mycket tillsammans att det känns som en syster. Den andra som jag inte träffar så ofta träffar jag kanske tre, fyra gånger om året, men det blir nästan aldrig bara vi två som ses. Känns taskigt att fråga om hon vill vara min tärna om det är andra kompisar med.

    Jag såg den här och tyckte det var en fin idé: http://martinamanneh.wordpress.com/2013/02/17/gaby-vill-du-bli-min-brudtarna/
  • LadyS
    150815 skrev 2013-11-29 07:26:01 följande:
    Nu har vi bokat kyrka! 

    150815 kl 15:00 är det dags om inget oförutsett händer =)  
    Vi har bokat samma datum och samma tid :) Känns jättebra att veta såhär långt i förväg tycker jag. Rätt vad det är har tiden sprungit iväg :)
  • LadyS
    150815 skrev 2013-12-02 19:02:49 följande:
    Spännande =) I vilken del av sverige ska ni gifta er? =)
    Vi gifter oss i Norrköpings-trakten :)
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!