Inlägg från: cljung |Visa alla inlägg
  • cljung

    Vi som gifter oss 2015!

    Hejsan alla! Vi ska gifta oss i juli 2015 :) bokade lokalen i dag, var även och tittade på den i dag innan vi bokade den. Och fick sånna mysiga fjärilar i magen. Ska till kyrkan i morgon och boka det med, känns kanske tidigt för vissa Men här i kullabyggden måste man vara ute i god tid! Åhhh känns så härligt, ett steg närmre :)) och lokalen komme bli Så fin och mysig!

  • cljung

    Vi bokade kyrka idag, de tyckte det var lite tidigt men att det var absolut helt ok ändå :)). Vet ni förrästen om det är ovanligt att mannen tar tjejens efternamn?

  • cljung

    Vi ska gifta oss den 25/7 2015! Skönt? Har fjärilar i hela kroppen redan och det är två år dit, haha har redan Börjat pyssla till festen med :D har gjort inbjudnings lista och placerings kort och setvett ringar :D och ett Förslag på placering. Har även bestämt mig för att köpa lakan på Ikea och göra fina stols överdrag! Längtar otroligt mycket dit. Och ja min blivande man ska ta mitt efternamn :D när vi bokade kyrkan Så bokade vi även fest lokal :D är jätte hätligt att ha det bokat. Har räknat med att allt kommer gå på Ca 50, 000. Men sparar mer då man har i fall outförsägbar kostnade dyker upp och så har man lite till resan Med, har ni funderat på vad ni vill ha i bröllops present?

  • cljung

    Jo visst kan jag lägga upp bilder, gör ett kollage i morgon och lägger upp. Min blivande tycker det är Lika toligt som jag med pysslet :) han kommer med förslag och så gör jag :) många som "bråkar" om tidet i kyrkan och Lokalerna, så det gäller att vara ute i god tid här :D vi har bestämt oss för att önska oss pengar till resan :D Vi har också allt vi behöver så pengar till resan blir perfekt :D vi ska ha ljus rosa och vitt tema på vårt bröllop. Och skulle vilja att våran mops lämnar ringarna. Men de får vi se vad det blir med det :D läser ni mycket bröllops Tidningar?

  • cljung

    Hejsan alla! Har varit mycket på jobbet så jag har inte hunnit lägga upp Bilderna på mitt pyssel men här kommer det. Pm jag lyckas ladda upp den

  • cljung

    Och nu äntligen fick ja rätt på mina pysselbilder så här kommer ett litet kollage med de jag gjort hittils :)


  • cljung

    Japp det ska vi ha :) var faktiskt mannens ide från början. blev lite paff då jag inte trodde alls han skulle vilja ha rosa :) Men det kommer bli kanon :) Jag ska försöka göra det mesta pyzzlet själv då jag verkligen är en pysslis av mig :) oh längtar så till 2015 :)

  • cljung

    Oj vad längesedan jag var här inne, kul att läsa om er alla. I dag har jag gjort en fixar lista. Allt som ska fixas innan bröllopet :) Blev en lång lista... tur man har gott om tid på sig :)

  • cljung

    Var på bröllopsmässan i Helsingborg i söndags, ooooh vill gifta mig nu, var massa fina saker. Var bla några som säljer ballong dekorationer, all från stors fina hjärtan gjorda av små ballonger till dekorationer att ha i fest lokalen. Någon mer som var på mässan?

  • cljung
    Plättis skrev 2014-09-15 13:23:42 följande:

    Vi har äntligen bestämt datum! 

    25 juli 2015 smäller det, så nu fattas bara lokal och klänning och såna detaljer  


    Hihi samma datum som vi ska gifta oss :) vad mysigt
  • cljung

    var ett tag sedan jag var aktiv här. ändrig på detta :) sitter och kollar på bröllops resor nu. Vi vill åka till Maldiverna, men nätet är en jungel med resor dit och ja har noll koll. blir till att läsa på! Nästa vecka ska jag boka tid för provsmakning av bröllopstårta :) hihi alla saker faller på plats :) vill att tiden ska gå fort tills juli nu Tungan ute

  • cljung

    Bröllopstårta provad och beställd! Bröllopsklänning bestämd och kommer troligen i morgon ???????? känner mig pirrig i magen! Övernattning på bröllopsnatten bokad ????

  • cljung

    Vår tårta kommer vara tre våningar, med smaken av pasionfrukts Mose och blåbärs mose med marsipan överdrag och rosa och vita blommor på :)

  • cljung

    Fick hem min bröllopsklänning i måndags med och den sitter som en smäck och den är allt jag drömt om och mycket där till. Provade den hemma hon min mamma och hon blev helt rörd av att se mig i den :) roligt bara 9 månader kvar nu!

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!