Inlägg från: Lislj |Visa alla inlägg
  • Lislj

    Vi som gifter oss 2015!

    Jag involverar mina föräldrar jätte mycket i bröllopet bara för att mannen inte är så intresserad av att prata om det. Inte att han inte vill utan bara det att jag tycker det är mycket roligare att kolla upp saker. Sen blir han irriterad över att jag pratar för mycket bröllop med mina föräldrar.. :P ond cirkel!

  • Lislj

    Ja, mina föräldrar kommer stå för en stor del av bröllopet så därför är det rätt självklart att de är delaktiga :). Det blir nog billigare om du gör de heelt skälv från scratch men det kanske inte blir lika snyggt. tycker att den där Gallerix-iden var ganska smart, dock så kanske man inte då kan matcha inbjudningarna med vigselprogrammet vilket är min plan.. 

  • Lislj

    Kan inte ni lägga upp lite inspirationsbilder som ni har? :) LÅngt kvar ju till bröllopen så finns ju sjutusen idéer i huvudet! Kan ju delas lite! 
    Jag bildbombar lite!! Hoppas ingen blir sur!








  • Lislj

    Verkligen jätte snygg! 

    Berättade för min tärna idag att jag gifter mig om hundra år och att hon ska vara tärna. Aldrig sett en sådan glad tjej! :D 

  • Lislj

    Haha det är långt kvar tills 2015.... Anser jag :D Dock är jag glad att vi har den tiden att ordna allt!

  • Lislj

    Mys! Provat light blue av Dolce Gabanna? också jätte mycket citrus och en av mina absoluta favoriter!

  • Lislj

    Vi har en kandidat till lokal som vi var och kollade på i somras! Den ligger på Gotland och är omåttligt populär, helt fullbkoad nästa sommar och redan några datum är bokade 2015, ingen av er som har bokat den? ;) Så vi känner oss lite stressade över det sen den måste bokas snarast!

  • Lislj

    Kollar på lite saker sporadiskt fortfarande.. Vi har bestämt lokalen men jag får inte boka den för "jag har inte någon ring på fingret" som mannen uttrycker sig och han är helt bestämd på att han vill fria ordentligt.... Så jag får vänta! USCH! Med tanke på att lokalen är så jäkla populär och att datumen redan börjar försvinna sommaren 2015 är jag minst sagt lite stressad...

    Frkmaria, klänningen var jätte fin! Inte min stil men smaken är som baken! Har tyvärr ingen erfarenhet av det men det finns ju trådar här på BT som ger extremt mycket tips!

    Jag är så jäkla splittrad när det gäller färgerna. Har säkert bytt 50 gånger.... Är så jäkla kär i liljekonvalj så jag ville ha grönt som tema först men insåg att att det inte var riktigt jag (mannen bara nickar och jaar när detta tas upp, jag inser att det är jag som kommer få dra i det här... han säger till när det är något han ska ha. T.ex en katolsk präst då han är medlem av den katolska kyrkan..). Nu är jag inne på riktigt Gotlandstema med tanke på att det är där vi kommer gifta oss! Vill ha en mörkblå färg som tema (inte marin) utan mer åt det havsblå eller gråblå.. Samt vill jag ha rosmarin som dekoration och i buketten tillsammans med lavendel och vallmo!  
     

  • Lislj

    Jag har redan berättat för mina! :) Inte för att jag vill att dom ska engagera sig i mina bröllopsplaner uatn för att de ska veta att de är mina bästa vänner och att de vet att det självklara valet som tärnor är de.. Varför ska man vänta med det? :) Har aldrig sett gladare tjejer och bara det betyder hur mycket som helst för mig!
     

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!