Inlägg från: bröllop2015 |Visa alla inlägg
 • bröllop2015

  Vi som gifter oss 2015!

  Åh vilken bra grupp! Vi planerar också bröllop till 2015, vi firar 10 år tillsammans hösten 2015 så vi tänkte gifta oss på sommaren, det är på tiden nu hehe. Vi har tänkt oss en budget på ca 30 000, och stilen ska vara lite vintage. Har kollat runt på lokaler och blir galen på hur dyrt det är överallt, men vi funderar även på att hyra stooora festtält med tillhörande bord och stolar och ha festen antingen hemma (på en stor åker) eller om vi hyr någon liten festlokal och använder deras tomt (men framförallt toaletter) vid havet. Vi ska även ha en borgelig vigsel och jag vill ha en sån bröllopsbåge har jag tänkt.

  Såg att ni diskuterat förlovning, vi är faktiskt förlovade två gånger. Dels en gång när vi var 16 och sen förlovade vi oss igen "på riktigt" när vi var 20, min sten lossnade dock från min ring så jag har ingen ring. Vi ska köpa nya ringar båda två och är mest inne på titan. :)

  Vi har även två små barn som kommer att vara 4,5 respektive 2år när bröllopet hålls, vette tusan hur man ska lösa det bara. De ska vara med till en början, men de kan ju inte vara med hela kvällen, dels kommer de inte orka det och dels känns det inte bra att låta dem vistas i en alkoholstinn miljö. Några tips? De har jättebra och nära kontakt med sina mor och far föräldrar men de kommer ju givetvis vara med på bröllopet. 

 • bröllop2015
  filibustern skrev 2013-07-17 09:06:12 följande:
  firar ni oxå 10 år tillsammans 2015? :D får man fråga vilket datum? 
  Vad roligt med någon mer som firar då! Den 10/10 (så vi förlovade oss på riktigt den 10/10 -10). Och jag kollade upp vilken dag det var år 2015 och det var en lördag så nu börjar jag fundera på om vi ska köra på ett höstbröllop, de är ju inte det lättaste att hitta info om, det verkar inte vara så vanligt. Men det hade varit ett roligt sätt att fira 10-års dagen på! Skrattande
 • bröllop2015

  Åh tack för all inspiration! Skrattande Älskar tårtfaten gjorda av träd, det kan min pappa fixa utan problem till oss dessutom. 

  Är det bara jag som redan känner lite stress och funderingar över hur man ska hinna dekorera lokalen när man bara hyr ett dygn? Så man inte är helt slut lagom till bröllopet startar. Visst kan man delegera men att delegera allt känns lite trist när man jobbat så hårt med att få det som man vill ha det, och då kanske de som fixar dekorationerna lägger sakerna på ett annat sätt än man tänkt sig? Nojjig brud här ;) 

 • bröllop2015

  Woho, m2b verkar gilla iden om att ha bröllopet den 10 oktober på vår 10-års dag. Han muttrade lite åt mig däremot då han själv föreslagit det tidigare men då har det varit jag som avfärdat det pga vädret. Tror ni att det fortfarande är vackert färggrant ute i början av oktober eller är det bara grått och trist då? 

  Sitter klistrad vid modcloth.com och kikar på skor, strumpbyxor och eventuellt klänning (velar mellan att ha en kortare mer retro klänning eller en längre i spets). Och så är jag på jakt efter en fejk päls eller annat att ha när vi viger oss då det antagligen blir utomhus! 

 • bröllop2015

  Vi bor i Göteborg så snö lär det inte vara (även om det skulle vara fint). Men jag vill ändå satsa mest på innemiljön så det passar nog bra, och är nog mer oss dessutom. Men jag hoppas på fina färgglada löv! 

  Ska kika runt i secondhandbutiker, men det brukar mest vara riktig päls där vilket jag inte vill ha. :/ 

 • bröllop2015

  Stort tips: kolla in Brandos.se sko rea. Jag klickade just hem de här skönheterna (det första jag köper till bröllopet! Skrattande) jag kunde inte bestämma mig för vilka jag ville ha, och jag vet inte ens om jag vill ha en vit eller mörk spets brudklänning vilket nog också kan spela in. Men de var nedsatta mer än 70% så jag betalade totalt 780:- istället för 2650:- kändes som ett kap! Bägge två ska förvaras i sina lådor i förådet så jag inte "nallar" av dom innan bröllopet, eller tills jag valt vilka jag ska välja i alla fall! Så glad nu! Dock behöver jag nog ett par till vigseln med om det blir utomhus (vi ska ju gifta oss i oktober så de här känns kanske inte helt lämpliga då, men desto mer lämpliga i festlokalen!).   Orange/röda skor från Ted baker  Svarta skinn "spets" skor från Fornarina

 • bröllop2015
  Sudditjuven skrev 2013-07-23 12:00:18 följande:
  Åh så fina skor, bröllop2015! :) Jag var inne och kikade på deras rea, de har ju hur många klackar som helst som verkligen är to die for! Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska ha helt platta eller med klack.. min m2b och jag är lika långa och jag vill heeeelst inte vara längre än honom på bröllopsbilderna. 
  Det är jag och min m2b också, och jag funderar på att ha platta skor vid vigseln och byta till klackar sen. Alternativt ha klackar hela tiden, jag får se hur jag gör. :)
 • bröllop2015

  Fick sms om att mina skor finns att hämta ut redan (beställde dom igår), nu håller jag tummarna hårt att de passar också! :)

   Sudditjuven - åh vad fin idé med den bilden du lade upp. Jag hade inte tänkt ha någon present till tärnor/brudgum/toastmaster men nu kanske det blir något i den stilen trots allt! Jag vet dock inte alls vilka jag vill ha som tärnor eller vem/vilka som ska vara toastmasters. 

 • bröllop2015
  filibustern skrev 2013-07-24 10:52:49 följande:
  oh! kanske jag får dom idag oxå? eller imorn? :)
  Mycket möjligt, jag har fått paketet 1-2 dagar efter min beställning varje gång från dom, sånt gillas! 
  Cammyr skrev 2013-07-24 11:13:57 följande:
  Nu har det hant grejer! Min m2b ville ha en speciell kyrka. Men den va kranglig att fa sa nu har vi kommit overens om en gothic looking kyrka i Boras som jag gick pa gymnasiet jamte och alltid sa att jag ville gifta mig i och prasten har sagt att vi kan fa den!!!! :D Men vi kan inte boka forens nasta ar men anda! Sooooo exciting! :D

  Sa nu har jag sagt det.

  Sudditjuven, vilka bra ideer du hade med vad man ska kolla efter i lokalerna! :)
   Åh vad roligt med en goth liknande kyrka, vad heter den? Vi ska ha lite mörkare tema då det känns mest passande på oss, nu ska vi inte gifta oss i kyrka men det hade varit roligt att se ändå. :)
 • bröllop2015

  Bägge skorna passade perfekt förresten. Känns så lyxigt att ha välgjorda klackskor för en gång skull - fattig student! ;) 

  De röd/oranga känns mest brudiga och har lägre klack medan de svarta är grymt snygga och är väldigt bekväma men har skyhög klack (min m2b är som sagt lika lång som mig) så bägge känns som mer än lämpiga kandidater till sko jobbet! Flört 

  Men jag ska nog lägga undan dom i förrådet innan han kommer hem, han kommer nog tycka att jag är smått galen som redan köpt skor mer än två år i förväg... Tungan ute 

 • bröllop2015

  Ändrade planer här, det blir ett 2014 bröllop istället! :)

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!