• Äldre 15 Jul 07:52
    677505 visningar
    3624 svar
    3624
    677505

    Vi som gifter oss 2015!

    Hej tjejer! Vi siktar också på 2015, nästan helt bestämt :) i sådana fall blir det i april-maj i/kring Stockholm. Vi siktar på ca 50 gäster och har än så länge inte satt någon direkt budget. Kul att det redan finns en tråd om 2015 tycker jag :D

  • Äldre 16 Jul 22:54
    #38

    Oj här går det undan. Vi är förlovad sedan september förra året. Min älskling friade i New York med en ring han desginat själv. Han hade utgått från en bild och sedan jobbat med en amerikansk guldsmed som sedan skickades ringen från texas till New Yorkork när vi kom dit. Så här ser den ut. Svårt att fånga hur vacker den är i verkligenheten.



    Är det några som redan bokat grejer eller börjat köpa saker ännu? Den enda jag har lyckats lägga vantarna på är en "personlig skrivbok" som jag gjort på personlialmanacka.se. Ska försöka skriva ner alla idéer och sånt i den :)
    Sudditjuven skrev 2013-07-15 21:50:44 följande:
    Jajamän! :) 
    Ivory, nude, pastellrosa, pastellgrön och grön. 



    Och här är min ring. Titan med sidenmatt finish i mitten och blank finish på sidorna. CZ-sten. Den är rätt bred (7mm) så tanken är att det ska bli en riktig tunn vigselring sedan, med stenar. Vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag valde den.. hjärtat kanske? För det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. :) Inte särskilt dyr heller, lade ut en tusenlapp! 
    Valde titan eftersom att jag inte gillar guld och jag ville ha någon starkare metall än silver. Vitguld var för dyrt.



     


    Sudditjuven: Jag gillar verkligen era färger, kan absolut tänka mig att ha liknande men med grått i stället för grönt :) Min mamma hade grönt för inte så många år sedan när hon gifte om sig så det är lite hennes färg.

    Är det någon som har några roliga tips från Etsy? Finns så mycket att man blir alldeles snurrig tycker jag!
     
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!