Inlägg från: Lindijoo |Visa alla inlägg
 • Lindijoo

  Vi som gifter oss 2015!

  Åh va bra med en mer aktiv tråd sudditjuven! Kram för det! {#emotions_dlg.flower}

  Jag svarar på ditt inlägg i andra tråden här istället:
  Ja jag har precis upptäckt ebay, och ser att många pratar om etsy här.  Lär ju bli ett par paket hahaha! 
  Handlar ni själva nåt på ebay,etsy? Vad har ni hittat isf?  

 • Lindijoo

  Kommer förövrigt också gifta oss i augusti, så mycket är vi överens om iaf hahaha! OM det nu blir 2015 vilket nästan är 100% :-P

 • Lindijoo

  Ja gör det! ska spana in etsy när jag har tid! Va spännande

 • Lindijoo

  filibustern: vad är det för klänning du har köpt? Märke/modell? 

 • Lindijoo

  Hörnni, är ni förlovade allihopa? Vad har ni valt för förlovningsringar?
  Har lite huvudbry här. Vi ska förlova oss snart ((Solig)) 
  Jag tittar mkt på engelska sidor, verkar vara mkt billigare än här i sverige och finns mer att välja på.  Men vågar man köpa nåt man inte sett IRL? Berätta gärna om era förlovningar!

 • Lindijoo
  Sudditjuven skrev 2013-07-15 20:47:57 följande:
  Lindijoo - ingenting ännu! Däremot ska jag och min m2b pyssla ihop små lådor till våra tilltänkta tärnor, marsalkar och "bröllopskoordinatorer" med lite info om bröllopet (färgtema t ex) och ett personligt brev där vi förklarar varför vi vill att de ska vara nyckelpersoner på vårt bröllop. :) Mina tärnor är ju i princip redan tillfrågade och min "bröllopskoordinator" vet väl om det också.. men det känns mer officiellt om man ger dem något.
  Låter jättemysigt! Har ni redan bestämt färgtema? 
 • Lindijoo
  ellie01 skrev 2013-07-16 07:59:32 följande:
  Vad spännande! Många auktionshus har otroliga ringar, som man ofta kan få till ett bättre pris än marknadspriset. kolla in Kaplans eller Barneby. 

  Jag är som sagt förlovad med en amerikan så vi valde inte ut några ringar tillsammans, och han har ingen ring på sig förrens självaste bröllopet.  Min ring är hans farmors diamant satt på en platium ring, jag älskar Tiffany & Co´s signatur ring, så min m2b gjorde så att den ser exakt ut som den. (Dom lyssnar visst ibland :P ) 

   


  Tack Haha ja ibland gör dom det! Fin ring, verkligen! Jag är också inne på platina-ring. 
  Sudditjuven skrev 2013-07-15 21:50:44 följande:
  Jajamän! :) 
  Ivory, nude, pastellrosa, pastellgrön och grön. 

  Och här är min ring. Titan med sidenmatt finish i mitten och blank finish på sidorna. CZ-sten. Den är rätt bred (7mm) så tanken är att det ska bli en riktig tunn vigselring sedan, med stenar. Vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag valde den.. hjärtat kanske? För det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. :) Inte särskilt dyr heller, lade ut en tusenlapp! 
  Valde titan eftersom att jag inte gillar guld och jag ville ha någon starkare metall än silver. Vitguld var för dyrt.


   


   


  Hahaha va rolig du är! Men de e rätt, man ska vara förberedd!
  Fin ring, bra med titan som är så tåligt!
  Artemiss skrev 2013-07-16 09:50:40 följande:
  Suddis- Det är så bra att ha dig med i tråden! "Brudföljesaskarna" låter som både ett praktiskt tydligt och fint sätt att kicka igång deras roller på riktigt. Hur engagerade är de nu? När tänker du ge dem askarna? Jag har pratat lite med de närmaste men det känns lite tidigt att göra mer än så än.

  Lindijoo - Jag tittade runt på ringar från massor av olika märken innan vi gick till guldbutikerna i stan för att prova på fingret. Det var en liten butik där vi blev väldigt fint bemötta och fick sitta lite avsides och prova precis så många ringar vi ville. Sedan kom vi tillbaka en andra gång för att prova lite till och då kändes de från första gången fortfarande alldeles rätt. Sedan provades storlek ut och fästmannen beställde inskription. Jag har en ring från Schalins, "Donau" med 0,2c diamant, den kostade drygt 9000. Fästmannen har en stor, bred, tjock guldring à la sagan om ringen typ, den kostade knappt 9000. Jag tänkte inte ens på att man kan köpa ringar över nätet eller så och jag vet att liknande ringar går att få billigare (t.ex. på guldfynd men tanten som jobbar där är så otroligt otrevlig). Tja, det jag vill komma till är nog att mina tips är att titta runt mycket så att du känner in vad du vill ha för slags ring, gå sedan och prova om du tycker det är mest bekvämt med en ring som är "kantig" eller någon som är rundad, prova ut storlek. Sedan när du vet det borde det ju gå bra att beställa även en ring man inte provat? Om det är helt fel borde man väl kunna lämna tillbaka?

  ellie - jag måste ju säga att jag diggar din ring! Liknar min en del fast med MYCKET större diamant. ;) 
  Härligt!
  Ja vi får ge oss ut igen, slank in på guldfynd eller va det nu var för ett tag sen men dom hade inget kul. 
  Hm, ska leta upp butiker i närheten helt enkelt och börja där! Precis som du skrev så får man ju skicka tillbaka ringarna om man inte blir nöjd. Tack
 • Lindijoo
  Tessa skrev 2013-07-21 23:09:18 följande:
  Jag funderade faktiskt på det. Glad Men undrar om man ändå kommer se den lila stoppningen i sitsen under? Finns väl iofs dynor med "kjol" eller så kan man sy stolsöverdrag! Vad petig man kan vara ändå Tungan ute
  Detaljerna är det som gör skillnaden, jag tycker man har all rätt i världen att vara petig på den största dagen i ens liv Jag är likadan, kommer bli manisk med alla detaljer haahaha!! OskyldigTungan ute
  Ta dynor med kjol, eller prov-sy en redan nu så ser du om det blir bra eller ej
 • Lindijoo

  sudditjuven, va roligt! Hur många ska ni ha??
  Kul idé med tröjjorna, jag ska trycka upp lite kläder inför bröllopet.
  Några t-shirts till oss iaf och eventuellt lite annat kul.

  Tänker att det blir kul ( för oss 2 iaf hahaha) att ha kvar dom långt efter bröllopet!  

 • Lindijoo

  sudditjuven,
  3-4000 tusen för mat till 50 pers?? OJ det var ett bra pris.Vad ska ni ha då?  

 • Lindijoo

  Aha. Glad Ska hen laga maten till er eller ska ni göra det själva? 

 • Lindijoo
  Sudditjuven skrev 2013-07-30 21:45:45 följande:

   


   


  Väldigt fint! Vill förmodligen också ha lite spets på inbjudningarna. Får se i framtiden om gubben godkänner hahaha!
 • Lindijoo

  Känner att jag kanske varit lite otydlig här? Vi har inte bestämt nåt datum eller år, bara ett kanske 2015.
  vi har inte diskuterat nåt förutom antalet gäster och en ungefärlig summa för kalaset.

  Allt beror på hur det går med allt runtomkring närmaste året! Eventuell flytt m.m. ska ordnas upp först innan vi lägger tid,pengar och energi på bröllop Vi har inte bråttom, utan jag hänger bara här för att det är kul!

  Tungan ute(Tjej=kontrollbehov) Tungan ute

  filibustern,
  Det är inget vi pratat om än, men jag vet att vi kommer ha annonser ute. 

  Jäklar va ni planerar tjejer! Roligt Men är ni inte oroliga att ni ångrar er om något när ni är så tidigt ute? Bara undrar. Många roliga idéer får man här iaf!

 • Lindijoo

  Filibustern. Hahaha! Ja, detta forum är väldigt bra för att hitta inspiration och smarta lösningar och det är kul att se alla vackra klänningar och tårtor i alla trådar!

 • Lindijoo

  Hahaha va roliga ni är tjejer! Karlar alltså... min är likadan. Det är tydligt att kvinnor och män tänker och prioriterar olika x-)

 • Lindijoo

  Filibustern, den ringen i vitt guld är jättefin! Jag kommer också ha vitt guld eller platina. Följer tråden men skriver inget då vi inte pratar bröllop alls, det känns alldeles för tidigt. Men drömma gör man ju!

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!