• kitkät

    butiker i stockholm

    carlsdotter skrev 2013-07-16 09:05:52 följande:
    Är det någon som varit på White Brud och fest på Norr mälarstrand 22? Och vad tycker ni om dem i såfall? De har många märken jag gillar, även fast det inte riktigt är dags att prova ut en klänning ännu så kna man ju inte låta bli att drömma lite Flörtwww.whitebirds.se/ 
    Jag köpte min klänning där och fick ett otroligt professionella bemötande! 
    Hon som äger butiken, Sara, är rak, ärlig och skippar allt säljsnack. Det är skönt! Är man inte intresserad av att köpa något så tjatar hon inte, vilket jag upplevde att andra butiker gjorde många gånger. 
  • kitkät

    Drottninggatan Brud och fest fick jag sämst intryck av, och då har jag ändå varit i princip alla butiker i Stockholm och Örebro. 

    Jag var intresserad av två klänningar när jag gick dit, den ena hade dom i butik (smutsig och trasig) och den andra kunde dom beställa åt mig. 
    Trots att det var sex månader kvar till bröllopet och endast tre månaders beställningstid så tjatade dom om att jag var tvungen att bestämma mig "nu, nu, nu" för att hinna få den i tid. Då jag var osäker och talade om för dom att jag ville fundera på det så försökte dom sälja på mig den andra klänningen som såg ut att ha hängt i butiken alldeles för länge (pärlor hade ramlat av, den var smutsig etc). När jag frågade om det ingick något midjeband till klänningen (vilket jag visste att det gjorde) så svarade en av dom som arbetar i butiken att det följde med ett midjeband och den andra svarade att det inte ingick, men jag kunde få med en "på köpet", dom kunde bjuda på den, sa hon! Och så gick hon och tog fram ett gammalt, trasigt midjeband bakom kassan. 
    Då tackade jag för mig och gick därifrån! 

Svar på tråden butiker i stockholm