• stormhelen

    Vad sänder det ut för signaler?

    När jag läser TS inbjudan så tolkar jag det som att man iaf är bjuden till vigseln men inte festen. Dock tycker jag att det inte helt självklart om midag ingår "festen" eller inte, då iaf jag tycker att middag och fest är två olika saker. Därför hade jag undrat om det blivit något lättare tilltugg efterråt eller inte, (men då ingen fest efter det).


    Jag tolkar även texten som att det som att det skulle bli en bröllopsfest vid ett senare tillfälle efter en eventuell bröllopsresa.


    Sedan hade jag nog köpt en prisent då det inte står något om det. Det brukar ju vara brukligt att köpa något till brudparet.


     


    Förhoppningsvis så tydliggör ni detta i den medföljande lappen som gästerna skulle få ihop med inbjudan. Även om ni redan har förklarat hur ni vill ha det innan inbjudningarna kommer ut, så kan det ju bli lite tvetydiga signaler som ni sänder ut då gästerna kan tycka att ni sagt en sak, men på inbjudan står det en annan. Vilket kan leda till att gästerna blir lite förvirrade med vad ni menar.


     


    Jag håller med Utomlands 2013 att rim kan göra er inbjudan lite krånglig, och att det skulle vara lättare att bara skriva som det är rätt upp och ner.


    Jag tror också på att vara tydlig. Efter att ha hängt här i många månader nu så har man lärt sig att man inte kan vara nog tydlig, då det ofta blir missförstånd då gästerna har missuppfattat.


     


    Lycka till!


     

Svar på tråden Vad sänder det ut för signaler?