• Äldre 11 Jul 20:40
    2918 visningar
    11 svar
    11
    2918

    Tveksamheter gällande föräldraskap

    Om det är relationen du oroar dig för så får du nog också fundera på vad som händer i ett förhållande där den ena längtar mycket efter barn och den andra håller emot.

    Jag har nu en liten dotter, hon är knappt 9 månader och hon kom till oss sent i våra liv, jag är 38 o maken över 40. Han var alltid mycket mer säker än jag på att han ville ha barn och jag fick ju ställa frågan till oss båda om hur viktigt det var, jämfört med alternativen, och också tydliggöra att jag inte kunde lova barn (särskilt inte ju längre vi väntade), men jag kunde lova seriösa försök. Det jag mer än allt annat ville undvika var att han ville vänta till senare och skulle komma på när jag var för gammal att barnlängtan var viktigare än förhållandet.

    Jag är fortfarande inte tokkär i barn som koncept, men min bebis är jag sanslöst kär i. Hur livet skulle vara utan henne vill jag inte ens tänka på. Men visst har mycket ändrats, jag säger inte att det är bättre eller sämre, bara att det är annolrunda, med henne i våra liv. 

Svar på tråden Tveksamheter gällande föräldraskap