Inlägg från: Anonym (Ångest) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ångest)

    Tveksamheter gällande föräldraskap

    Min första tanke är att allt det där fantastiska ni har kanske går åt pipsvängen om du väljer att sätta ner foten och säga att du inte vill skaffa barn? Du säger att det är något han drömmer om, vill du krossa hans drömmar? Det kanske kan förstöra ert förhållande. Självklart måste du också känna att du vill ha barn, men det verkar ju som att du faktiskt funderar på det, så jag skulle säga: Kör på!

    Fick själv precis beskedet att jag kanske inte kan få barn och borde skaffa det så fort som möjligt, och den chocken var inte att leka med. Jag är ung, mitt i en utbildning och min sambo och jag har ju massor av saker vi vill göra innan vi skaffar barn om några år, inte nu.. Har en otrolig ångest över allt från hur vi ska göra, till hur jag ska kunna slutföra min utbildning, som gjorts om från och med hösten, till hur vi ska få ekonomin att gå ihop och om jag ens vill bli mamma.. alla mina kompisar är ju bättre på barn än jag.. samtidigt vill jag bli mamma.

    Det finns alltid frågor, alltid ångest, men när du väl har barnet så måste allt lösa sig, och det är som många säger.. även om det är kämpigt ibland så får man så mycket tillbaka också!!

Svar på tråden Tveksamheter gällande föräldraskap