• Slilja

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Känns som ni kommit långt i planeringen! Jättefina bilder:)

  • Slilja

    Vad spännande! Vi har gjort klart våra inbjudningskort och kommer nog skicka dem efter nästa helg, också spännande:)

  • Slilja

    Våra kort är också klara! Saknas ca 5 adresser men det ska fixas under dagen... Tror vi kommer skicka dem i veckan redan, de är ju ändå klara:) Junibruden89, välkommen till gruppen! Såg att du skrev i ett annat inlägg att du ville ha beskrivning på virkade servettringar, jag håller på med sådana nu, kan skicka beskrivning till dig:)

  • Slilja

    Vi skickade våra inbjudningskort igår så idag har de kommit till våra gäster, så kul:) i övrigt händer det inte så mycket i planeringen nu men i februari har vi tänkt beställa klänning, prata med de som ev ska göra tårtan o gå runt till blomsterbutiker i stan! Har någon kollat på blommor? Några rekommendationer?

  • Slilja

    Ja Höglunds är ett bra ställe, det hade jag inte tänkt på (trots att jag ofta åker dit o köper blommor), tack! Det ligger nära både kyrkan o festlokalen, ska jag absolut kolla:) jag vill ha en bukett med blandade vita blommor, är inte så bra på blommor så vet inte riktigt vad som är säsong i aug haha! Vi ska även ha vita blommor på borden! Hur har ni tänkt?

  • Slilja

    Ja vi gifter oss i Järstorp:) jag tänkte också vi skulle åka runt o kolla men kanske bara till typ 3 ställen, jag vill inte ägna för mycket tid åt det, fast vill ju det ska bli bra såklart! Vi ska nog inte ha buketter på borden utan bara nån blomma i varje vas, frågan är bara vilken, får testa oss fram.. Jag vill bara ha en "vanlig" brudbukett med blandade vita blommor så måste kolla vad som är säsong i augusti, någon som vet?

  • Slilja

    Jag har köpt biljett till eventet idag så hoppas det blir bra:) har även hittat underkläder på rea o bokat håruppsättning idag! I helgen ska vi kolla på blommor.. Det börjar hända saker nu;)

  • Slilja

    Självklart! Köpte på Underklädesco eller Triumph kanske det heter (på Smedjegatan).. Var jättesöta! lite spets o stod "Love" på insidan av ena kupan, urgulligt tycker jag:)

  • Slilja

    Pnufs: vi har preliminärbokat med en som är mammaledig eller liknande som gör tårtor som hobby, hon har massor fint på sin blogg! Ska provsmaka om två veckor.. Vi vill ha lite egen design o hon kan ju göra precis som man vill! Men då vi gifter oss samma dag så är ju inte säkert hon kan göra till flera bröllop. Förresten så har jag beställt klänning nu, så spännande:)

  • Slilja

    Vaniljljus: vet inte jättemånga men några; Hallbystugan, Domsand (vid Vättern), Munkaskogsgården (vid skog o vatten).. Det var dem jag kom på just nu iaf! Jag tror man kan ta med mat till dem..

  • Slilja

    Pnufs: ja vi gifter oss också 2 augusti, kommer bara ihåg ert datum eftersom det var samma dag;) 35kr/bit låter som ett bra pris, tror hon vi pratat med ligger på ungefär samma. vi funderar dock på att ha cupcakes, jag är inte så förtjust i grädde o marsipan! blommor, tårta o sambons kläder står näst på listan...

  • Slilja

    Var ska ni åka på bröllopsresa? Vi har kollat runt en hel del o just nu lutar det åt Kroatien och strax utanför Dubrovnik (4km).. Verkar vara så fint:)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)