• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Svartsocka: Letar ni efter kyrka eller en fin plats för utomhusvigsel?

  • Birris

    Jag har inte riktigt fattat hur man citerar på den här sidan :) Booklets är som små böcker, många i Usa använder sig av det istället för vanliga inbjudningar! Bra när man har en hel del info om bröllopet :)

  • Birris

    Igår var jag och provade klänningar och jag har nog hittat "the dress"! Så jag bestämde mig att sova på saken och nu har jag bestämt mig wiiiieeee!! Så idag ska jag köpa klänningen :)

  • Birris

    Svartdockan: Visst kan jag lägga upp det! :) bakifrån iaf! Jag har provat en del klänningar men den här kändes så rätt!! Älskar den. Slilja: roligt att du också hittat en som du gillar :) Ja vi fick den tiden vi ville ha så den 28/6 klockan 15.30 blir vi man och hustru! :)

  • Birris

    Nu gick det från datorn :) Jag älskar den! Visar dock bara bakifrån ifall, ifall någon som jag känner är här på BT! Det måste ju vara lite surprise när jag går nedför altargången! :) 


  • Birris

    Vi har fixat en hel del med! Idag hämtade jag min vigselring också -check! Annars har vi bokat lokal med helhetslösning, kyrka,fotograf, klänning,skor, ringar, frisör och save the date korten utskickade! Men det återstår en hel del, skulle behöva er hjälp, funderar på att ha underhållning av något slag(utöver dj) typ dansare eller något annat annorlunda och häftigt. Har ni några tips?

  • Birris

    Härligt att se en massa nya inlägg när man kommer in här :) Jag har bokat tid hos den frisören där jag alltid går. Hair fashion vid Atlantis. Vigselringen köpte jag förra veckan, känns som om att mycket börjar falla på plats. Känns så skönt. Vi kanske skulle bestämma en bröllopsfikadejt för alla blivande brudar, utbyta idéer och funderingar! Vad säger ni?

  • Birris

    När, var och hur? Några tips? Hade varit skoj att snacka med andra som håller på att planera, mina kompisar är rätt trötta på bröllopssnack :)

  • Birris

    Det lät ju skoj att skriva om oss själva :) Jag kan börja då! Jag är 28 år gammal, jobbar som lärare (brukar säga att jag har två heltidsjobb, planera bröllopet och mitt "riktiga" jobb). Vi bor mitt i smeten i Jkpg, vid filmstaden! En låååång historia om hur vi blev ihop men vi var kompisar långt innan vi blev ett par, men nu har vi varit ihop i tre år :) Ska bli spännande att läsa lite mer om er andra

  • Birris

    Haha ojdå! Ja vi får definitivt göra någon rolig skylt Vilken kyrka ska ni gifta er i? Kul att du också är lärare, vilken skola arbetar du på?

  • Birris

    Ja vi har pratat om att ses över en fika här i forumet innan. Tycker att vi gör så Matina Som du säger så är det lätt för alla att se vad man skriver här!

  • Birris

    Våra inbjudningskort är äntligen färdiga :) Vi har lagt ned otaliga timmar på detta men jag tycker att det ger ett första intryck av hur bröllopet kommer att vara! Vi gjorde 8-sidiga Booklets som inbjudningar. Nu ska det bara översättas till engelska och kroatiska då vi har gäster därifrån med :)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)