Inlägg från: Alexandra81 |Visa alla inlägg
  • Alexandra81

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Hej! Skrev ett långt inlägg som inte gick fram . Kul att hitta denna sida. Jag gifter mig i hakarps kyrka 14 juli och efteråt ska vi vara på ikhp.

  • Alexandra81

    Jag är 32 år och bor uppe på berget i huskvarna, fagerslätt heter det. Jag jobbar med ytbehandling , lite svårt att förklara såhär men kul är det 😀 jag och min blivande har varit ihop 12 år vi har 2 barn som blir 3 och 5 år i sommar (en pojk och en flicka) som ska vara brudnäbbar. Jag hänger gärna på och fikar om det blir en vardagskväll eller helg, jobbar på veckodagarna.

  • Alexandra81

    Ja fyy vad jobbigt det måste vara. Hoppas att hon förstår dig. Det blir säkert diskussion med några sedan som kommer att undra varför de inte blev bjudna men det är svårt. Vi har bestämt att bjuda kompisar med respektive och då måste man tyvärr ta bort några vänner man inte umgås med ofta. Vi har även valt att bjuda vänner vi haft länge för dessa vet man att man alltid kommer att ha livet ut. Jag o Lasse har planerat att åka på bröllopsmässa till Stockholm 25-26 januari ingen annan som tänkt åka?

  • Alexandra81

    Om några av er har Facebook finns det en grupp "blivande brudar 2014" mycket bra och trevligt! Är tyvärr inte inloggad här så mycket!

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)